Magistrații României: o fetiţă de 11 ani poate consimţi sexul cu un bărbat de 52 de ani


Un caz tulburător vă prezentăm mai jos, unul printre multe alte mii care fac obiectul unor dosare în care românii sunt nedreptățiți chiar de apărătorii dreptății. Fiecare dintre noi speră și gândește că, odată ajuns în fața instanței, va găsi în lumina legii Dreptatea.

Iată că indivizi ajunși Dumnezeu știe prin ce ironie a sorții să fie magistrați, unii dintre aceștia fiind cu probleme psihice sau analfabeți funcțional, pe lângă paguba adusă țării prin salariile și privilegiile uriașe și discriminatorii față de restul cetățenilor, interpretează, ocultează sau nu efectiv nu cunosc sau, mai rău, nu vor să cunoască legea, duc la situații extrem de grave. Fie oameni închiși nevinovați, fie infractori periculoși lăsați nepedepsiți.

Foarte mulți români nu mai au răbdarea să meargă mai departe la CEDO care, de fapt, s-a săturat de incompetența magistraților români și tot dau semnale că România este a nimănui în ce privește justiția. Cei care au totuși sfânta răbdare și duc mai departe procesul la CEDO și câștigă împotriva sentințelor din România, cine credeți că plătește ponoasele?

Da, tot oamenii de rând, nicidecum magistrații ale căror sentințe le-au fost răsturnate. Urmărirea în regres a magistraților privind plata daunelor ar trebui impusă imediat și, în funcție de gravitatea și repetarea urmăririi în regres, să fie dispusă și pedepsirea penală a magistraților în cauză, inclus confiscarea averii, știindu-se că aceasta a fost dobândită prin exageratele salarii primite și care nu își mai justifică deținerea, din vreme ce nu au dat țării înapoi ceea ce era menit, Dreptate.

Unii fac studii superioare de drept la fără frecvență, pe la instituții private de proastă calitate, apoi, prin corupție sau nepotism, ajung să obțină funcții în justiție. O selecție pe criteriul competenței profesionale nu există în România, totul funcționează pe regula banului, a relațiilor și a servilismului de clan mafiot.

Vă invit să citiți integral acest articol de mai jos:


O fetiţă de 11 ani poate consimţi sexul cu un bărbat de 52 de ani

Cine sunt magistraţii care au decis că o fetiţă de 11 ani poate consimţi sexul cu un bărbat de 52 de ani Cinci procurori şi patru judecători au decis că un copil de clasa a IV-a are discernământ şi poate consimţi să facă sex cu un bărbat care îi putea fi bunic. Vom face publice numele acestor magistraţi. Pentru că, în toate cazurile, dar mai ales atunci când victimele sunt copii, magistraţii ar trebui să-şi asume, cu fruntea sus, deciziile date. 
Citeşte întreaga ştire: Cine sunt magistraţii care au decis că o fetiţă de 11 ani poate consimţi sexul cu un bărbat de 52 de ani


Să nu renunțați niciodată la dreptul de a vi se face dreptate și mergeți la CEDO …dar dacă nici acolo nu vi se face dreptate?… Ori chiar nu o aveți, ori așteptați pe cea Divină… Și, apropo, dacă eu deja AM DREPTATE, deci o dețin, o am, este a mea, de unde și de ce să mi-o mai dea altcineva? Ar însemna după să am două sau multe dreptăți? Sau plătim niște indivizi dubioși care să ne dea ceea ce …deja avem…!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.