Mai marii lumii nu vor democrația

Cum de altfel, foarte multe crime nepedepsite au fost comise de autorități din întreaga lume sub scuza siguranței naționale... Din păcate, cu scuza de a lovi teroriști și pedofili, Facebook a început o campanie de cenzură nemiloasă împotriva tuturor celor care nu sunt ”corect politic”, în Statele Unite ale Americii, Facebook cenzurează profilurile apropiate Partidului Republican sau cele cu un conținut conservator.

Democrația a devenit o parodie: Trump e din ce în ce mai dictator, probabil i se trage de la prietenia nouă cu Kim, apoi,  în întreaga lume unde se pretinde democrația, intervin încet-încet modificări pentru îngrădirea drepturilor democratice obținute cu sute de ani de lupte. Măcar de-ar fi doar Facebook-ul problema!

Foarte curând societatea va fi împărțită diferit față de cum o vedem noi astăzi – dacă o vedem! – viitorul va arăta astfel: o lume a împărțirii pe caste după modelul din India, ba chiar mai strict. Deja marile decizii nu le iau cei care credeți, vin dictate din umbră. Copiii sunt așteptați de un viitor sumbru, tehnologii avansate dar inutile spiritual, utile doar pentru a fi cât mai controlați.

Facebook devenise simbolul libertății de exprimare în întreaga lume, dar, după cum se vede, prostimea nu are voie să se exprime, doar diriguitorii din umbră!… Sub presiune, fondatorul Facebook a trebuit să cedeze, să se alinieze ordinilor marilor ”împărați” ai lumii care ne conduc din umbră. Mark, nu trebuia să cedezi… Ești tânăr, vei vedea mai târziu de ce.

În primul trimestru al anului 2018, Facebook a dezactivat aproximativ 583 milioane de profiluri false și 837 de milioane de conținut spam. Asta nu este ceva deloc rău. Tot în aceeași perioadă, 1,9 milioane de conținuturi legate de propaganda teroristă ISIS și de grupurile afiliate au fost eliminate din rețeaua socială. Acestea sunt câteva dintre datele conținute în primul Raport privind aplicarea standardelor comunitare.

Conținutul legat de terorism a crescut cu 73% față de ultimul trimestru al anului 2017. Creșterea se datorează, spune platforma, „îmbunătățirii tehnologiei pentru a găsi conținut care încalcă standardele”.