Mamă amendată pentru că pruncul ei plânge noaptea

O femeie din localitatea Popești Leordeni, județul Ilfov, a fost amendată cu 500 de lei de către poliție după ce un vecin a sunat de două ori la poliție și s-a plâns de faptul că micuțul femeii plânge și face zgomot, scrie Mediafax.

Femeia spune că a încercat să le explice agenților că cel mic a avut dureri în timpul nopții și nu l-a putut liniști, însă aceștia nu au vrut să o asculte. „Copilul meu plângea pentru că avea niște bubițe, făcuse niște afte în gură, s-a trezit la 2 noaptea urlând că îl doare gurița.

M-am trezit cu poliția la ușă că de ce plânge copilul. Mi-au dat amendă 500 de lei. Nu au înțeles că este un copil mic că, dacă înțelegeau, îmi dădeau un avertisment măcar pentru că e prima dată când vin la ușă la mine, nu au fost de mai multe ori.

Nu am făcut scandal, nu bem, suntem o familie liniștită, doar că copilul nostru într-adevăr e un copil de doi ani”, a declarat Ana Maria Barbu.

Agenții i-ar fi reproșat însă că deranjează ordinea publică, motivând că au primit reclamații de la vecini. „Le-am explicat că este un copil și nu au înțeles mi-a zis că este ora 3 dimineața și nu înțelege nimeni lucrul ăsta.

Dacă fac o contestație, nu o să mă înțeleagă nimeni pentru că este 3 dimineața. O să contest amenda. Asta s-a întâmplat. Au fost prea stresați de doamna de jos care face la orice reclamație.

Și domnii care au fost înainte aici tot așa le-au făcut de au plecat oamenii la curte și tot așa”, a mai spus femeia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.