Mama care a injectat fecale în perfuzia fiului ei, în timpul tratamentelor de cancer, condamnată la 7 ani de închisoare


Mama care a injectat fecale în perfuzia fiului ei, în timpul tratamentelor de cancer, condamnată la 7 ani de închisoare

O femeie din Indiana care a recunoscut că a injectat materiale fecale în punga de perfuzie a fiului ei, în timp ce era tratat pentru cancer, a fost condamnată joi la șapte ani de închisoare.

Tiffany Alberts, în vârstă de 44 de ani, a fost obligată să execute cinci ani de probă după ce a ispășit pedeapsa, a declarat purtătorul de cuvânt al procurorului din Marion, Michael Leffler. A fost condamnată în septembrie pentru abandon și pentru alte șase acuzații  agravante. A fost achitată la acuzația de tentativa de omor.

Mama lui Wolcott, din Indiana, a fost arestată în noiembrie 2016, după ce a fost văzută într-un videoclip de supraveghere folosind o seringă pentru a injecta o substanță în punga de perfuzie intravenoasă a fiului ei de 15 ani.

Personalul spitalului a devenit suspect după ce adolescentul a dezvoltat multiple probleme de sănătate.

Adolescentul a fost supus unui tratament de chimioterapie pentru leucemie în 2016, la Spitalul de copii Riley din Indianapolis. A dezvoltat infecții în sânge și alte afecțiuni, inclusiv febră, vărsături și diaree.

Testele de sânge au scos la iveală organismele frecvent întâlnite în fecale. Alberts a susținut că acțiunile ei au fost o încercare de a-l transfera pe fiul ei într-o altă unitate spitalicească, despre care credea că va oferi îngrijiri mai bune.

Inițial, ea a spus Poliției că a injectat apă în acea pungă, pentru a „goli linia”, deoarece medicamentul era „ineficient”. Autoritățile au susținut că a recunoscut ulterior că a injectat materii fecale.

Medicii au declarat că infecțiile au întârziat tratamentul adolescentului cu două luni, punând sănătatea în pericol, a raportat Indianapolis Star.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.