Mamă își înjunghie de 15 ori fiica de 11 ani, pentru ”a o împiedica” să facă sex

O femeie  a fost acuzată de uciderea fiicei sale.  A  spus anchetatorilor că ea a ucis-o pe fata de unsprezece ani pentru a o împiedica să facă sex.

Rose Alcides Rivera, 28, s-a prezentat la spitalul din Orlando să ceară ajutor de urgență pentru fiica ei, duminică dimineață, dar fata era deja moartă din cauza numeroaselor răni. Apoi, martorii spun că Rivera a aruncat un cuțit pe jos, printre angajații spitalului,  înainte de a fi arestată.

Mai târziu, mama a declarat anchetatorilor că și-a ucis fiica  pentru  „a preveni intenția ei de a face sex” cu bărbați, au spus autoritățile. Este  acuzată acum de crimă de gradul unu pentru moartea fetiței, Aleyda Rivera.

Mama a spus la primii salvatori:  „copilul meu nu mai este aici”. Fata avea 15 răni prin înjunghiere în spate și o rană pe brațul drept, indicând faptul că a încercat să se apere.

Anchetatorii din Orange County au raportat că incidentul a avut loc duminică dimineață, când mama și-a adus fiica în casa unui bărbat și l-a acuzat pe acesta mai întâi, că a făcut sex cu ea. Martorii au declarat detectivilor că fata ar fi infirmat bănuielile mamei și a spus că ea nu a făcut sex cu nimeni.

Alcides Rivera a negat inițial înjunghierea fetei, dar în cele din urmă a recunoscut uciderea ei.  „Rivera a declarat că și-a înjunghiat fiica în timp ce era în mașină, și în timp ce o înjunghia, încerca să o facă să nu sufere, să o ucidă cât mai repede”, a scris un investigator în raport.

Conform raportului, Rivera a spus că nu și-a văzut fiica făcând sex cu bărbatul acela, și nici fata nu i-a spus că ar fi făcut sex.

Mama criminală avea o tăietură superficială pe braț, ceea ce autoritățile cred că aceasta a fost auto-provocată.

Niciun avocat nu era înscris în dosarul femeii, ceea ce trezește dubii asupra corectitudinii anchetei deși, femeia a recunoscut fapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here