Mama moartă: băiețelul de cinci luni, lângă ea în pat, a plâns-o două zile

S-a întâmplat la Glasgow: mama, o femeie de 19 ani, moare: băiețelul ei de cinci luni plânge lângă cadavrul său timp de două zile

Tânăra femeie ar fi fost secerată de diabet zaharat de tip 1 de care suferea de ani de zile.  Membrii familiei au devenit suspicioși observând absența ei pe rețelele sociale.

Diabetul de tip 1 a țintuit-o la pat, ținându-și fiul, născut de abia cinci luni, în brațe. Mama de 19 ani din Glasgow, Scoția, Courtney Newlands a fost găsită fără viață în casa ei de către membrii familiei care, timp de două zile, au observat că ea nu a mai postat imagini pe profilul ei social, așa cum obișnuia. Lângă cadavru, cel mic plângea de două zile și care era foarte deshidratat. Dus la spital, el pare că nu este în pericol.

Tânăra mamă a fost mai întâi atinsă de o gripă, cu câteva zile în urmă. Pentru a o ucide, însă, au fost complicațiile legate de diabetul zaharat de tip 1, de care ea a suferit ani de zile.

Potrivit Daily Mailcitat de tgcom24.it, fata și-a riscat viața, pentru complicații din cauza diabetului zaharat, chiar și într-o sarcină anterioară, care s-a încheiat cu un avort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here