Mamă obligată să-l lase pe tatăl biologic să-și vadă fiul rezultat în urma unui VIOL

Când legea este oarbă și nu ține cont de oameni, ci de reguli abstractizate excesiv:

Daily Mail a publicat în ediția sa electronică povestea incredibilă a unei mame victimă a unui viol, care a fost obligată de Consiliu din Rotherham să-l lase pe violator, tatăl biologic al copilului, să-și viziteze fiul.

Arshid Hussain, în vârstă de 43 de ani, a fost trecut în certificatul de naștere al băiatului ca tată biologic. El nu a avut răspundere legală pentru copilul care s-a născut după ce mama a fost violată, la vârsta de doar 14 ani. În ciuda acestui fapt, Hussain, a fost anunțat anul trecut de către oficialii Consiliul din Rotherham că are dreptul să-și vadă băiatul. Bărbatul are de ispășit o pedeapsă de 35 de ani de închisoare pentru mai multe infracțiuni de viol. Acesta are la activ nouă victime, cea mai mică fiind în vârstă de 11 ani.

Acum mama băiatului, Sammy Woodhouse este în vârstă de 33 de ani. Ea a renunțat la anonimat și s-a declarat victimă a violului. A făcut acest lucru , deoarece a dezvăluit că a fost uimită, “speriată și supărată” de decizia consiliului.

Femeia “uluită” a declarat că militează acum pentru modificarea legii. Ea vrea ca agresorii sexuali condamnați să nu mai poată avea acces la copiii care s-au născut ca urmare a violului. Ea a spus: “Această poveste este despre mine, despre fiul meu și despre omul care m-a violat … și despre faptul că ”Rotherham Council” i-a oferit drepturi părintești asupra copilului meu. Acest lucru se întâmplă în toată țara și trebuie să înceteze”. Hussain, care este de origine pakistaneză, a optat să nu se implice în viața băiatului.

Un alt consiliu critică dur măsura – Măsura este criticată chiar și de către un alt consiliu din Marea Britanie. Acesta o considerată “perversă” și “ridicolă”, la fel ca organizațiile de caritate și campaniile de ajutorare a victimelor. Nazir Afzal, fost procuror șef al coroanei a declarat: “Ei (consiliile) cred că fac ceea ce trebuie, deoarece li se spune că este important ca un copil să aibă acces la ambii părinți, dar este greșit. Conform spiritului legii ei sunt lipsiți de judecată, de aceea este ridicol să li se acorde acest drept. Violatorii nu au drepturi părintești asupra copilului născut din violul respectiv.”

Tânăra face acum campanii în numele victimelor agresiunilor sexuale. În 2016, Hussain și cei doi frați ai săi au fost trimiși la închisoare de către Curtea Regală din Sheffield. Ei au fost condamnați pentru agresiune sexuală și viol asupra fetelor tinere. În același timp aceștia au fost condamnați pentru că au forțat o duzină de alte fete să se prostitueze.

Louise Haigh, este ministrul poliției și criminalității al cabinetului din umbră. Ea sprijină campania doamnei Woodhouse de schimbare a Legii privind copiii din 1989. A declarat pentru ”The Times” că decizia consiliului a fost “îngrozitor de insensibilă”. “I-au înmânat o invitație de a-și traumatiza victima”, a spus ea. “Nici un om care a procreat un copil prin abuz sau viol nu ar trebui să aibă drept de custodie sau de vizitare”. Sursa: http://stiri.aiudeanul.ro/; sursa foto: dailymail