Marea diversiune: român contra român

Astăzi, când companiile străine se bat de la resursele naturale ale României, când majoritatea celor calificați au fost puși în condiția să părăsească țara, când sute de mii de copii cu sânge românesc se nasc afară și vorbesc alte limbi, când până și bătrânii au luat calea  pribegiei, când 28 de ani de guvernări supuse străinilor au lovit genunchii țării și îndatorarea României a atins cote nejustificate, când agricultura și tot ceea ce puteam produce în țară au fost anihilate pentru a fi ca țară doar o piață de consum, cel mai bun lucru pe care îl au românii este să fie DEZBINAȚI.

Puțin îmi pasă că ești pesedist, habar nu ai ce e PSD, puțin îmi pasă că ești #rezist, fiindcă habar nu ai ce înseamnă să reziști și nici nu ai habar la ce reziști, puțin pasă că ești cu băsiștii sau tăricenii ori naiba să le scuture câte alte isme.

Îmi pasă foarte tare că te-ai lăsat dus de nas și faci parte din MAREA DEZBINARE.

Cum spune cineva ceva, cum îi sări la gât!…  Românii se bat cu românii de la… NIMIC.

Protestul 10 august ar trebui totuși ținut și nu organizat de informatori la SRI, muhaiele și târfe politice, iar la el să participe cel puțin cinci milioane de români care să ceară nu jos sau sus, nu cătușe sau ștreang, nu alte prostii la care îndeamnă PĂPUȘARII. Românii să ceară reformarea sistemelor statului care produc penali, care supun țara străinilor.

ÎNCETAȚI LUPTA FRAȚI ROMÂNI.

Adevărata luptă să fie în voi înșivă, conștiința voastră luminată de credința în veșnicia neamului, adevărata luptă să fie cum să ajuți un frate român.

Trădătorii de neam, adică toți politicienii de dinainte și după 1989 să fie aruncați în uitare, exilați… Punerea în fruntea țării a unor români care iubesc România și nu funcția sau averea ori care să le fie frică de intimidările străinilor.

La ora actuală cel mai mare inamic al României este românul.

Dezbinarea este marele interes ale puterilor obscure. Dezbinarea este interesul uneltelor acestor puteri, guvernanții noștri.

Muie PSD este lansat chiar de către PSD ca să avem supapă de refulare, să nu privim adevăratele vinovății ale PSD, să înjurăm și atât!… Ei să-și vadă de rele pe mai departe.

Treziți în voi dragostea fraternă și credința și nu vă mai lăsați învrăjbiți.

Protestați nu doar pe 10 august, ci oricând, oricât, până ce România va fi din nou ceea ce merită, o țară respectată.

Protestați și NU dați voie să vi se pună în gură cuvintele altora, cereți ceea ce vă îndeamnă conștiința și dorința voastră de a lăsa copiilor o țară vie.

AJUNGE cu dezbinarea.

Toate găștile politice sunt mână în mână și toate au făcut și fac rău țării. Cum să mai ții cu unii sau cu alții, înjurându-ți frații?… Politicienii sunt trădători de țară, nu merită niciunul să fie trecut în istoria prezentului. În uitare cu ei, și sus inima români… dezbinarea a luat sfârșit… manipularea să fie un eșec pentru cei care au dezbinat românii.

Copiii tăi merită să aibă o țară, ce faci pentru asta? Te cerți cu fratele tău că e pesedist sau naiba să-l pieptene? Ceartă-l doar dacă e trădător… adică, s-a pus sluj puterilor obscure.

Nicio țară străină nu vrea ca România să prospere și să fie a românilor. Cel mai grav însă, nici românii nu mai vor ca România să prospere și să fie a românilor și cel mai crunt au lovit-o chiar românii. Până când?

Hai, spune-mi că sunt pesedist sau băsist sau câte or mai fi… arată-mi ce rezolvi cu ”jos cutare” sau cu muie psd!…

Să ne arătăm nouă înșine ce putem face împreună uniți. Da, noi ăștia de jos care am ajuns de râsul curcilor certându-ne.

Reformarea sistemelor statului și scoaterea în afara legii a tuturor formațiunilor politice actuale.

Instituirea unui regim democratic direct și real și a statului de drept de sus în jos.

Anularea tuturor contractelor și tratatelor dăunătoare României.

Întoarcerea românilor la patria mamă.

Munca este adevărată bogăție a românilor.

Trăiască Neamul Românesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.