Marea manipulare: ura, cel bun contra celui rău inventat

Marea manipulare: ura, cel bun contra celui rău inventat

Nu există o țară civilizată, ci doar oameni civilizați. Nu există o țară a binelui, ci doar oameni buni. Nu există religie a războiului și a crimei. Niciun Dumnezeu a niciunei credințe nu trimite omul să ucidă. Ci doar capii religioși  îndeamnă la asta, nu Dumnezeul lor. Nu există progres în civilizație câtă vreme viciile și virtuțile sunt aceleași și se întrepătrund până la confuzie. Nu există etică atunci când viața depinde de bani și de putere, morala o stabilește legea iar legea o face Banul. Decid, acolo unde se pretinde că este democrație, doar interesele financiare. Un partid nu promovează o lege dacă asta nu aduce bani fie la buget, fie celor din umbra partidelor. În unele țări este corupție, în altele lobby, tot aia este!…

Statele Unite pretind că sunt țara libertăților și că au atins nivel de dezvoltare, tehnologie, că au cucerit spațiul și că au o viziune futuristă. În realitate este un grup de state birocratizate, controlate, bazate pe bani și nu pe umanism. Nu le pasă de omenii lor. Nu au rezolvat bunăstarea propriului popor dar vor să impună democrația pe care nici eu nu o au, la alte popoare. Fără să le ceară nimeni s-au auto-declarat jandarmul planetar. De fapt, vor doar să jefuiască resursele planetare în interes propriu, iată adevărul care nu îl spune media americană: putere și resurse jefuite de oriunde din lume sub amenințarea cu armele. Unde au adus americanii prosperitate când nici în statele lor nu o au?

Rusia, un fost imperiu bazat pe jaf și crimă, de altfel, ca orice imperiu. Face concurență SUA la acapararea puterii și a jafului resurselor planetare. Nici Rusia nu a oferit bunăstare poporului rus, cu atât mai puțin democrația sau umanismul. Cel puțin rușii, în ultima vreme, nu au atacat atâtea popoare precum SUA și probabil nu de frica americanilor nu au făcut-o! Au jucat în zona fostei URSS. Au avut propriile probleme și nu au acceptat împrumuturi de la chinezi, precum americanii.

Europa, de asemenea, Germania și Franța, Marea Britanie, după cel de-al doilea război mondial, au pretins că sunt maximul în democrație și libertăți, progres și civilizație. Totul este o minciună. Totul este dezvoltare prin jaf realizat prin războiul economic. Averile europene sunt create prin suferința altor popoare.

UE este cumva simularea globalizării, un exercițiu de globalizare. Globalizarea este noul nume care înlocuiește Imperialismul, de data asta dus la scară planetară. Guvernanța europeană este un eșec, precum și democrația, doar din motivul că lipsește elementul fundamental al exercitării puterii de către demos: legea sau forul care trage la răspundere decizia conducătorilor statelor unde au fost aleși. Nu este suficient elementul electiv și cel al protestului, nu asta înseamnă democrația, doar să alegi sau să fii ales și doar să protestezi sau să fii contestat. Democrația înseamnă elementul fundamental prin care oricine accede la putere poate fi tras la răspundere direct pentru orice decizie a sa în exercițiul puterii. Așa ceva nu există nicăieri în lumea democrației, ceea ce dovedește absența democrației și doar simularea, pretenția că ar fi.

Ce-i poți face alesului tău când decide contra voinței tale? Nimic. De Ce? Nu ai instrumentul, legea.

Nu este posibil ca un ales să poată decide orice și oricum și pentru asta să nu poată fi tras la răspundere nicicum. Eventualitatea de a nu mai fi reales este o glumă!

Războiul concurențial între SUA și Rusia, cât și implicarea apoi a altor popoare sau zone, nu are treabă cu progresul, democrația, umanismul sau civilizația, ci doar cu puterea și accesul la resursele planetare, jaful.

Țările occidentale au atacat țările arabe din Asia. Occidentul a colonizat Africa apoi, chiar dacă a eliberat-o, tot și-a păstrat influența alimentând acolo conflicte pe principiul divit et impera.

China s-a dezvoltat prin forțe proprii și apoi au cucerit economic lumea, îndatorând până și SUA iar SUA ar avea interesul să nu le mai returneze datoria, iată de ce vor să atace Coreea de Nord, să aibă prilejul să greșească ținta, ca nu demult în Serbia când au bombardat ambasada Chinei.

(Nu poți amenința o țară care nu vrea democrația ta, pe care nici măcar tu nu o ai cu adevărat. Ai înțeles tovarășe Trump? Ești la fel ca liderul nord-coreean, ești infirm sufletește și spiritual, ești dușmanul umanismului și libertății poporului tău, poporul american nu este expresia gândirii și a scopurilor tale, poporul american este un popor brav. Venezuela și alte state au dreptul să facă ce vor în țara lor, mai ales că au petrol!… De petrol îți pasă și nu de democrația de acolo, fățarnicule. Ești gata să declanșezi un război nuclear doar pentru că nu recunoști că SUA nu au drepturi peste alte popoare.)

Occidentul, pretinzându-se avansat ca civilizație, doar pentru că au tehnologii și arme sofisticate, însă nu și valori pe care le pretind că le-ar avea, au năvălit în toate formele peste alte regiuni și popoare, distrugându-le sau măcinându-le prin război economic și prin corporatism.

Orientul a răspuns prin radicalizare, fundamentalism islamic. Iar acest răspuns a fost instrumentalizat tot din occident. Întâi de toate se ucid între ele popoarele arabe și asta este extrem de grav iar instigarea este pornită din occident. Occidentul alimentează și înarmează, instigă și încurajează lupta dintre popoarele lumii. Ultima invenție: războiul de proximitate, mari puteri se prefac că se luptă între ele dar de fapt distrug alte popoare.

Dacă Rusia și SUA au ceva de împărțit DOAR între ele două, de ce nu se bat între ele?

Fiindcă nu între ele au interesul, ci pentru resursele altor popoare și pentru putere mondială. Teorii ale conspirațiilor susțin că atât Rusia cât și SUA sunt conduse de forțe obscure (noul Sion) pe interese care nu privesc nici poporul rus și nici pe cel american, ci doar folosesc aceste două puteri pentru a instaura statul unic mondial. Posibil și asta.

Refugiații și pretenția refugiaților de a islamiza occidentul este opera tot a forțelor obscure occidentale. Până acum 30 de ani popoarele islamice nu urmăreau islamizarea occidentului și oricine din occident putea vizita țările orientale fără să constate ceea ce se întâmplă astăzi. Popoarele arabe au un aport impresionant la cultura universală, însă, iată, acum se ucid între ele. Au năvălit în occident pe baza unui scenariu pus la punct de obscuri.

Distrugerea Egiptului, Siriei, Libiei, Iraqului, Afganistanului, războaiele de mai înainte din Coreea și Vietnam, războiul economic din țările sud-americane, lupta crâncenă pentru mondializarea prin corporații a influenței economice concentrate, sunt dovezi că SUA s-au îndepărtat de la principiile pe care au fost fondate acum 300 de ani. SUA de astăzi nu are acele idealuri de libertate și civilizație, SUA astăzi sunt instrumentul diavolului pe pământ în mâna câtorva obscuri. Rusia îi ține de contrapondere, de părtaș, de complice, pol creat anume prin scenarii care vizează unicul scop: se prefac inamici doar pentru ca la urmă să arate adevărata lor față, unirea lor după cucerirea popoarelor, într-o singură forță. O să spuneți că este o nebunie și că nimeni nu ar putea vedea o unire între SUA și Rusia, ba dimpotrivă, se vor distruge. Ei bine, eu văd o posibilă frăție între SUA și Rusia și iată dovada: nu se bat între ele, ci se prefac că se bat între ele dar de fapt bat alte popoare, ca la comediile proaste când unul dă o palmă altuia, acela se ferește și cade victimă un al treilea! Și toți râd!…

Refugiații, odată ajunși în occident, pretind să impună islamul și regulile lor, popoarelor care i-au primit. Libertățile atât de gustate aici nu le mai plac. Au plecat din țările lor din cauza lipsei libertăților și ajunși aici vor să strice aceste libertăți, este ca și cum ai mușca mâna celui care te-a hrănit. De ce ai venit aici dacă nu îți plac obiceiurile noastre?

În Europa este asistat social orice refugiat, astfel, discriminând propria populație. Un cetățean german nu beneficiază de niciun ajutor social dar refugiații DA. Un cetățean nu are atâtea libertăți în propria lui țară, cum au refugiații. Asta amplifică naționalismul, xenofobia, ca forme de răspuns globalizării și scenariului de populare a occidentului cu refugiați.

Este foarte bine că sunt ajutați cei care fug din calea războiului, dar și mai bine dacă acestor refugiați li s-ar interzice promovarea islamului în rândul populației care i-a primit și obligarea refugiatului de a se integra rapid la cultura, legile și obiceiurile pământului. Nu cred că un occidental ar putea dicta regulile în țările orientale, fiindcă acolo este o altă cultură și o altă credință.

Noul stat planetar dorește să distrugă orice alte religii tolerante și să se folosească de fundamentalismul islamic pentru a o impune ca religie mondială, asta fiindcă toleranța creștinismului nu mai servește intereselor obscurilor. Un val enorm de lupte pentru discreditarea creștinismului și deculturalizarea ideilor umanist creștine. Se lovește intens în creștinism, în cultura popoarelor, în ideile valoroase, se promovează kitsch-ul, subcultura, amestecul nefiresc între culturi până la confuzie și scârbă. Toate pentru a crea o lume confuză, metișizată și liniară în aspirații.

Foametea, bolile, războaiele, decalajele, discriminările, luptele religioase… sunt scenarii care fac parte dintr-unul singur: distrugerea societății actuale și crearea noii societăți globaliste, statul unic mondial. Cel mai mare dușman al umanității este ZEUL BAN și mai ales locotenenții săi, legiunea finanțelor, corporațiile.

Nu aș vrea să apuc ziua în care pe planetă să fie un singur stăpân, o singură religie, o singură gamelă, lumea împărțită pe caste.  Un comunism dus la extremul inimaginabil. Și iată, s-au parcurs pași importanți în realizarea lui. Trăiască popoarele lumii, libere și suverane. Trăiască diversitate de culturi și de credințe. Trăiască o nouă viziune de pace și fericire, cea a desființării oricăror arme și oricăror forme de  capitalism. O societate bună este aceea în care viața este mai presus de orice ban, de orice interes, de orice sacrificiu. Dispariția corporațiilor, Dispariția obscurilor, Dispariția marilor finanțiști, ștergerea viziunii de stat unic planetar.

VA URMA