Martori susțin că au văzut-o pe Luiza în Italia – fata dispărută în Cazul Caracal


De multă vreme părinții și bunicii fetei susțin faptul că ei presimt că fata lor, Luiza Melencu, trăiește… (ba chiar și Alexandra Măceșanu, deși expertizele de la INML au arătat că dinții și oasele găsite în butoiul din curtea lui Dincă aparțin tinerei de 15 ani.)

Un martor a dat declarații șocante în cadrul emisiunii „Acces direct”. Luiza a fost văzută în Italia. O femeie este convinsă că a zărit-o pe adolescentă pe una din străzile din Italia, unde se practică prostituția, iar asta în urma cu scurt timp.

„Pe Luiza am văzut-o în data de 28 iulie. Luiza era pe strada unde se face prostituţie. A văzut-o pe la ora 21:10. În localitatea Corigliano Rossano, Provincia di Cosenza.

”Luiza era pe strada unde se face prostituţie, aproape. Lângă centrul comercial. Nu era împreună cu celelalte fete care mai erau. Era singură, speriată, că se vedea. Era cu pantalon negru.Pantofi negri cu toc , un tricou alb, păr lung, până la bata pantalonului, vârfurile roşii şi mai sus pe partea dreaptă.

Am recunoscut-o, am venit acasă şi la două zile, a apărut pe internet că Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu sunt dispărute şi i-am zis soţului meu că pe fata asta am văzut-o la prostituţie, pe strada S.S. 106. Acolo, ea era! Şi am zis că nu greşesc. Şi avea înălţimea 1.60, în jur de 62-63 de kilograme. Era speriată, se uita la fiecare maşină în parte, care erau oprite, că era o coloană mare.

A zis şi soţul meu: „Doamne, cât e de frumoasă! Ce caută aici?!” Dar ea era foarte speriată, se uita în stânga, în dreapta, în faţă, în spate. Am fost la poliţie şi poliţia a zis: „Dacă Ambasada şi Consulatul Român nu au dat-o dispărută, în statul nostru, noi nu putem să intervenim. Românii noştri de la Ambasadă nu au făcut lucrul ăsta, pentru că în registrul de dispariţii în Italia, fetele nu există.” a spus aceasta, potrivit a1.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.