Mărturii despre români Învingători: CRISTIAN AUTOTRASPORTI

Oameni care reușesc, prin sacrificii și foarte multă muncă, să răzbească, ba chiar și pe vremuri de criză și, mai ales, departe de țara lor.

Oameni de care România, inconștientă sau în mod intenționat,  s-a văduvit. Și cu care noi, românii din Italia, ne mândrim.

Astfel de om este și Cristian Chiticaru, un tânăr sucevean care, începând cu anul 2006, și-a început propria activitate, pornind doar de la un vehicul destinat transporturilor refrigerate. Astăzi, după 12 ani care au însemnat experiență și foarte multe sacrificii, implicare, visul păstrat întotdeauna viu ca o ființă, compania pe care a creat-o numără aproape 40 de vehicule pentru transportul produselor proaspete și care necesită temperaturi controlate.

Compania se numește CRISTIAN AUTOTRASPORTI SOC.COOP – Trasporti Freschi e Refrigerati a Temperatura Controllata și își are sediul, dispeceratul și baza auto aproape de Roma, la Pomezia, în Via Solfatara nr 43, tel/fax. 06.71330182  / 3807506907, email: cristianautotrasporti@legalmail.it

CRISTIAN AUTOTRASPORTI deservește clienții săi în toată Italia, prestând servicii de transport de orice tip, industrial sau ocazional, preponderent fiind solicitați pentru profesionalismul, corectitudinea și mijloacele de transport corespunzătoare, dotate de cele mai moderne și eficiente dispozitive de control al temperaturii, pentru transportul produselor care necesită refrigerare.

Despre astfel de oameni să vorbim și să îi considerăm modele atunci când vorbim de integrare și despre comunitate și cum să depășim dificultățile economice investind în muncă, pricepere și răbdare. Un nume se construiește greu, dar odată construit, îți oferă ceea ce înseamnă ÎMPLINIRE.

Dacă aveți nevoie de un mijloc de transport, apelați la CRISTIAN AUTOTRASPORTI apoi, spuneți și altora despre cum ați fost serviți!…