Masajul cu linguriţa recomandat de celebrul medic cosmetician german Rene Koch pentru piele fermă și întinerită

În cazul în care doreşti să-ţi păstrezi frumuseţea şi aspectul tineresc al pielii, încearcă acest masaj cu linguriţă recomandat de celebrul medic cosmetician german Rene Koch.

Efectele se vor face resimţite fără nici un ban cheltuit la saloanele de înfrumuseţare şi utilizând confortul de acasă.
Primele rezultate sunt vizibile în mai puţin de 12 zile. Cu toate astea, trebuie să fi conştient că în toată această perioada va trebui să practici masajul facial utilizând linguriţă în fiecare zi.

Această tehnică de masaj facial este destul de uşor de urmat. Vei avea nevoie de două linguriţe, un bol mic umplut cu ulei cald (poţi utiliza ce ulei doreşti, ulei de măsline sau ulei de în, însă preferatul meu este uleiul de cocoş) şi un pahar de apă rece cu 2-3 cuburi de gheaţă.

1. Spală-te bine pe faţă, apoi şterge-te cu un prosop curat. Între timp, dezinfectează linguriţele folosind alcool şi pune-le apoi în paharul cu apă şi gheaţă.

2. După ce linguriţele s-au răcit, stai întins pe spate şi aşază fundul linguriţelor pe pleoape. Păstrează-le în acel loc timp de câteva secunde, până când simţi că s-au încălzit. Repetă acest procedeu de 5 ori. Această tehnică este foarte bună pentru eliminarea umflăturilor pleoapelor.

3. Înainte de a începe masajul feţei, pune linguriţele în uleiul călduţ, lăsându-le câteva minute scufundate.
După ce au trecut câteva minute, trebuie să începi să faci masajul propriu-zis, apăsând uşor cu spatele linguriţelor, linile fetei.

Pune spatele linguriţei la baza nasului, apoi cu o uşoară apăsare începi să mergi spre partea de sus a frunţii. Aceeaşi mişcare o repeţi şi către tâmple, până la linia unde începe să crească părul dar şi către vârful nasului ( vezi săgeţile din imaginea de mai sus)
Masează-ţi pleoapele circular, de la baza ochiilor către exterior şi invers.
Urmează cu linguriţă fiecare săgeata din imagine şi repetă mişcarea de cel puţin 10 ori.

Dacă observi că lingură nu mai alunecă, înmoaie-o din nou în ulei. După ce ai terminat, spală-te din nou pe faţă folosind apă călduţă.
Timpul maxim de efectuare al acestui masaj trebuie să fie de 10 minute zilnic.
Poţi efectua acest masaj la orice ora a zilei şi poţi să-l urmezi cât timp doreşti. Trebuie să şti că primele efecte le vei resimţi după 12 zile consecutive

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.