Medicii au insistat că un băiat de 10 ani nu ar fi putut avea un copil cu fata de 13 ani, dar…


Medicii au insistat că un băiat de 10 ani nu ar fi putut avea un copil cu fata de 13 ani

Eleva rusă care susține că a rămas însărcinată cu băiatul pre-pubescent și-a arătat deja crescându-i burtica. Potrivit mirror.co.uk, ediția online de astăzi.

precoce
Darya, la 13 ani așteaptă un copil

Darya, care avea 13 ani când a aflat că aștepta un copil, a folosit de asemenea social media pentru a nega cu fermitate rapoartele avute și a mărturisit poliției că tatăl adevărat al fiului ei ar fi de fapt un băiat cu doi ani mai mare decât ea.

Povestea fetei a fost viral pe rețele la nivel mondial după ce afirmația ei la o emisiune TV națională rusă că tatăl fiului ei ar avea zece ani, a stârnit valul de critici.

Un expert medical Dr. Evgeny Grekov care l-a examinat pe băiat – pe nume Vanya (Ivan) – a spus: „Nu pot exista celule spermatice. El este încă un copil.”

Expertul în urologie și andrologie a spus: „Am verificat rezultatele laboratorului de trei ori, astfel încât nu pot exista greșeli”.


CITEȘTE ȘI: Copil de opt ani pedepsit de părinți să stea câte nouă ore consecutiv cu genunchii pe grăunțe


Băiatul de 10 ani a apărut și el la emisiunea TV.

Inițial, în februarie, potrivit rapoartelor presei ruse, Darya, din Zheleznogorsk, a mărturisit că a inventat povestea cu Vanya pentru a ascunde că a fost forțată să facă sex cu un băiat de 15 ani, pe nume Stepan.

Acum – rămânând evident la povestea sa de prima dată că micuțul Ivan de 10 ani ar fi tatăl – a publicat o postare celor peste 60.000 de adepți ai săi: „În primul rând, nici măcar nu-l cunosc pe Stepan …”

Negând abuzul, ea a spus că „existau camere peste tot” pe scara blocului  unde se presupune că s-ar fi întâmplat…

Ea a mai spus că raportul cu un băiat de 15 ani a fost „un nonsens total”, a mai spus că nu au fost efectuat teste ADN pentru a stabili paternitatea.

Totuși, Poliția și Comitetul de investigare rus nu au comentat rapoartele potrivit cărora un băiat de 15 ani ar fi fost plasat în arest la domiciliu. Nu au fost făcute public acuzații sau investigații penale.

Darya le-a spus fanilor săi: „Vă voi spune mai târziu … (inclus) pentru că au spus că Vanya nu este fertil.”

Ea susține că a avut o aventură cu Vanja, băiatul de 10 ani a cărei mamă Galina a spus: „Cred că fiul meu este tatăl. Am înțeles că el însuși nu realizează ce s-a întâmplat”.

Darya a postat fotografii și un videoclip în care se arată însărcinată în 20 de săptămâni.

A precizat că este hotărâtă să păstreze copilul și se așteaptă să aibă o cezariană. Ea a devenit o vedetă pe rețelele de socializare în Rusia dezvăluind detalii și actualizări despre sarcina ei.

Unde erau părinții celor doi copii când aceștia au experimentat prea devreme o relație, nu se spune. Nici cum sunt educați copiii în ce privește argumentul… 


CITEȘTE ȘI: Copil de opt ani pedepsit de părinți să stea câte nouă ore consecutiv cu genunchii pe grăunțe


Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.