„Mergeam pe stradă când am văzut fetița la fereastră, ea a căzut și, slavă Domnului, am prins-o înainte să atingă pământul”

Un tânăr algerian a devenit un erou după ce un videoclip cu el și fetița căzând de la etajul doi al unei clădiri turcești a devenit virală.

FEUZI Zabaat, 17 ani, mergea de-a lungul unei străzi din districtul Fatih din Istanbul, săptămâna trecută, când a văzut o fetiță jucându-se lângă o fereastră deschisă, potrivit Suadi Gazette.

Imaginile CCTV au ajuns virale, îl prezintă pe Zabaat într-un tricou galben, stând în picioare în stradă cu brațele deschise, cu sentimentul iminentului pericol. Apoi, la fel de repede,  el a văzut fata, ridică mâinile și prinde copilul care a fost apoi identificată ca fiind o fetiță de 2 ani de origine siriană, Doha Muhammed.

„Mergeam pe stradă când am văzut fetița la fereastră, ea a căzut și, slavă Domnului, am prins-o înainte să atingă pământul”, a declarat el agenției AFP într-un interviu.

Fata, care s-a jucat la fereastră, în timp ce mama ei gătea, nu a fost rănită. Familia a fost recunoscătoare și i-a dat lui Zabaat 200 lire, însemnând 35 de dolari… dar, gestul este de neprețuit…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.