meteo

20 -24 Martie

Vremea in tara

La noapte
Cerul va fi variabil, cu înnorãri în regiunile nordice și centrale, unde pe arii restrânse va ploua slab. În zona montanã înaltã, îndeosebi a Carpaților Orientali, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. În zonele joase de relief, cu precãdere din nord-vestul și sudul țãrii, se va semnala ceațã, iar în depresiuni vor fi condiții de brumã. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 7 grade.

Marti
Vremea va deveni în general frumoasã și în cea mai mare parte a țãrii va fi deosebit de caldã pentru ultima decadã a lunii martie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade pe litoral și 23 de grade în Banat, iar cele minime se vor situa între -2 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 12 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil și doar izolat vor fi condiții sã plouã slab în nord-vestul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Mai ales în a doua parte a intervalului, local în zonele joase de relief va fi ceațã, iar în estul Transilvaniei, dimineața și noaptea, se va semnala brumã.

Miercuri
Vremea se va menține în general frumoasã și deosebit de caldã pentru aceastã perioadã din an. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade pe litoral și 23…24 de grade în regiunile vestice, iar cele minime se vor încadra, în general, între 1 și 11 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri, în special noaptea, în vestul și nord-vestul teritoriului, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului la munte, iar local și temporar în Banat și în estul țãrii. În zonele joase de relief vor fi condiții de ceațã.

Joi
Vremea va rãmâne deosebit de caldã pentru aceastã perioadã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil spre senin, cu înnorãri temporare în regiunile nord-vestice și la munte, unde doar izolat vor fi ploi slabe, de scurtã duratã, posibil însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului, Moldova și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9…10 grade pe litoral și 22…23 de grade în regiunile vestice, nord-vestice și centrale. Temperaturile minime se vor încadra între -2…-1 grad în depresiunile Carpaților Orientali și 11…12 grade în Dealurile de Vest. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã, iar în estul Transilvaniei, spre sfârșitul intervalului, izolat se va produce brumã.

Vineri
Vremea va fi predominant frumoasã și se va menține deosebit de caldã pentru aceastã perioadã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil și doar izolat, în zonele de munte și în nordul Moldovei, vor fi posibile ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, mai coborâte pe litoral, iar cele minime se vor încadra între 1 grad în depresiunile Carpaților Orientali și 13 grade în Dealurile de Vest. În zonele joase, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Vremea in Capitala

La noapte
Cerul va fi variabil, iar spre dimineațã vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 4…6 grade.

Marti
Vremea va deveni deosebit de caldã pentru ultima decadã a lunii martie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã de 4…6 grade.

Miercuri
Vremea se va menține deosebit de caldã pentru aceastã perioadã din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 20 de grade, iar cea minimã de 3…5 grade.

Joi
Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimã va fi de 2…4 grade.

Vineri
Vremea va fi frumoasã și deosebit de caldã pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimã va fi de 5…7 grade.
conform http://www.n24plus.ro/meteo/