Miercuri 31 Mai – Ambasadorul Franței în România va lansa, alături de cantautorul Keo, piesa și videoclipul „Soarele pe cer”

Francois Saint-Paul, Ambasadorul Franţei în România şi pianist, va lansa, alături de cantautorul Keo, piesa şi videoclipul „Soarele pe cer”, o colaborare muzicală cu scop umanitar, miercuri, 31 mai, la Reşedinţa Franţei, de la oră 16.00.
Muzica este compusă de Francois Saint-Paul şi Keo, iar versurile îi aparţin lui Keo.

Veniturile din drepturile de difuzare ale melodiei și videoclipului vor fi donate Asociației Valentina, dedicată susținerii copiilor și familiilor provenind din medii defavorizate, acesta fiind și motivul pentru care lansarea a fost programată cu o zi înainte de 1 Iunie, anunță Instituția.

„În România, 1 iunie este Ziua Copilului. Această melodie este pentru toți cei care vor să se bucure de această sărbătoare”, a declarat ambasadorul Saint-Paul.

Videoclipul oficial al melodiei, care va fi prezentat în premieră în timpul evenimentului, a fost filmat la Reședința Franței, regia fiind semnată de Mihai Laz.

Asociația Valentina România este situată în sectorul 5, cartierul Ferentari. Centrul de zi after-school, Casa Valentina, este deschis în timpul săptămânii pentru a ajuta copiii proveniți din familii defavorizate să urmeze cursurile unei școli normale. Obiectivul este de a-i susține pentru a avea un viitor mai bun. Concret, 40 de copii sunt primiți în fiecare zi pentru a fi ajutați să-și facă temele, pentru a avea activități creative și artistice și pentru a primi o masă caldă. Familiile lor sunt de asemenea urmărite în vederea reinserarii sociale și profesionale.

Valentina România ajută și 60 de copii să meargă la grădiniță plătindu-le masă și rechizitele. În total, asociația susține 100 de copii proveniți din 80 de familii. (hotnews.ro)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

vă rog adăugați un comentariu
introduceți numele aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.