Milano de coșmar – un român a fost lovit în cap și a murit la spitalul San Raffaele

Atac fatal în via Padova din Milano – Un român a fost atacat aseară și a murit în cursul nopții la spital. La ora 9.30, un echipaj al autorităților a intervenit în Via Padova, la ieșirea dintr-un bar, pentru a interveni în urma unui atac împotriva unui român de 43 de ani, cu precedente, care a fost lovit în față de un alt străin, care a fugit imediat după agresiune. Transportat la San Raffaele a murit la 1:30 din cauza unei hemoragii cerebrale.

În aceeași noapte la Milano au fost înregistrate și alte violențe:

Un jaf mortal în Via Settembrini – Un bengalez de 23 de ani a fost ucis cu un cuțit în timpul unui jaf în Via Settembrini 47, Milano. S-a întâmplat la 2:15 noaptea trecută, victima a fost dusă de urgență la spitalul Niguarda, dar a murit înainte să ajungă la camera de urgență. Asupra cazului investighează carabinierii care colectează imagini ale camerelor pentru a identifica autorul.

Studentă înjunghiată în centrul orașului Milano pentru jaf – O fată de 21 de ani, de cetățenie engleză, a fost rănită cu un cuțit în abdomen în drum spre casă, la 03:40. A fost transportată la Clinica Citta Studi, unde apoi starea ei a fost restabilită și nu este în pericol. Potrivit rapoartelor de poliție, în timpul nopții a fost acostată de doi cetățeni din afara UE care au atacat-o într-o tentativă de tâlhărie.

Om fără adăpost rănit cu un cuțit, într-un jaf în Milanese – Un bărbat în vârstă de 31 de ani, fără domiciliu, a fost grav afectat de două răni prin înjunghiere în abdomen de către doi bărbați, probabil nord-africani care i-au luat portofelul, în jurul orei 23:40 în Cinisello Balsamo (Milano). Omul este spitalizat acum și se află în pericol, la spitalul din Niguarda, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Carabinierii din Sesto San Giovanni investighează cazul.

Există totuși bănuiala că autorul sau autorii au legătură cu toate aceste cazuri, părând același modus operandi.