Miley Cyrus și Liam Hemsworth ajunși la divorț la aproape un an de la căsătoria lor


Miley Cyrus și Liam Hemsworth ajunși la divorț la aproape un an de la căsătoria lor

Miley Cyrus și Liam Hemsworth și-au anunțat separarea în august, la șapte luni de la căsătoria lor

Miley Cyrus și Liam Hemsworth au clarificat detaliile divorțului lor, iar avocatul lor va prezenta marți documentele instanței, potrivit TMZ și Entertainment Tonight.

Deși proprietatea lor a fost împărțită și Cyrus, de 27 de ani, va păstra custodia animalelor lor, divorțul nu va fi finalizat până în martie 2020, susțin sursele.

Hemsworth, de 29 de ani, a depus divorțul de Cyrus în august, după ce s-au căsătorit de abia șapte luni, pe 23 decembrie 2018. Pe 10 august, un reprezentant legal a lui Cyrus a confirmat într-o declarație că faimosul cuplu s-a separat.

„Liam și Miley au decis să se despartă chiar acum„, se arată în declarație. „În continuă schimbare, în schimbare ca parteneri și persoane fizice, au decis că acest lucru este cel mai bine, întrucât se concentrează asupra lor și a carierei lor. Rămân în continuare posesori dedicați tuturor animalelor lor pe care le împărtășesc, în timp ce se îndepărtează cu drag de acest timp. Vă rugăm să respectați procesul lor și confidențialitatea.”

De atunci, Miley Cyrus a trecut la cântărețul australian Cody Simpson, a cărui soră, Alli, a declarat luni la Daily Mail Australia că relația celor doi merge încă bine, în ciuda zvonurilor recente despre o despărțire.

„Da, [sunt] împreună cu siguranță”, a spus Alli, deși a refuzat să vorbească despre planurile de vacanță ale cuplului. (Cyrus a împărțit marți fotografii cu o petrecere de familie în Tennessee).

Între timp, Hemsworth a stârnit zvonuri despre întâlniri cu modelul Gabriella Brooks. La începutul acestei luni, actorul a fost fotografiat prezentând-o pe Brooks, de 21 de ani, părinților săi, Craig și Leonie Hemsworth, în timp ce se afla în Byron Bay, Australia.

Brooks părea că se lovise de Hemsworths în timp ce o saluta pe Leonie cu o îmbrățișare înainte ca grupul să se bucure de prânz.

În octombrie, Hemsworth a fost văzut plimbându-se pe străzile din New York cu actrița Maddison Brown, prima dată când a fost legat de cineva după separarea sa de Cyrus.

„Liam o ia încet, dar este cu siguranță interesat de ea”, a adăugat insiderul. O altă sursă a spus că Hemsworth și Brown s-au întâlnit după ce au fost prezentați de niște prieteni.

Ulterior, cuplul a fost reperat sărutându-se și ținându-se de mână, cu un spectator care le spunea celor de la People: „Păreau într-adevăr fericiți și strânși lipiți unul în altul. Au existat o mulțime de PDA”. (public display of affection / afișare publică a afecțiunii).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.