Minciuni sfruntate și abuzuri uriașe din partea guvernelor pe seama unei conjuncturi de sănătate publică

Minciuni sfruntate și abuzuri uriașe din partea guvernelor pe seama unei conjuncturi speciale de sănătate publică

Virusul este o realitate, una deloc liniștitoare, (nu am habar dacă a fost propagat natural sau la comandă anume) dar nu așa stă realitatea cum ne este prezentată.

Din capul locului vă spun că NU sunt anti-vaccin, nici NU sunt speriat de 5G. NU sunt anarhist și nici NU vă îndemn la nesupunere, ci doar să OBSERVAȚI și să judecați cu mintea voastră totul, filtrând orice.

Două chestiuni mă irită cel mai tare în aceste vremuri: prima este mass-media care a creat o colosală psihoză mai periculoasă decât însuși virusul.

Nicio știre fără coronavirus, fie că este vorba despre sport, artă, cultură, publicitate, religii, mediu, politică, orice în mod obligatoriu trebuie, ca la un ordin, colegat la pandemie.

Căutați oriunde în lume un organ media care să NU scrie despre covid.

Nu se mai întâmplă astăzi absolut nimic care să fie prezentat ”devirusat”. Acest fapt îmi indică foarte limpede linia impusă în toată lumea anume, pentru a testa populațiile printr-un experiment major de pierdere a libertăților și schimbarea orânduirii democratice într-una totalitaristă și extinsă global.

Veți spune că sunt teoriile conspiraționiste cele care mi-ar fi luat mințile, ok!

Dar haideți să observăm atent realitățile, avem toate elementele la îndemână, observăm?

Toate converg spre un singur punct, ”până la fabricarea unui vaccin”. Speranța ne este impusă doar astfel. Nu se ia în calcul deloc dispariția de la sine a virusului, așa cum s-a întâmplat cu cel al gripei spaniole.

Obligatoriu ne vor injecta virusul, la nevoie, numai să aibă succes vaccinul. Și nu invers, vaccinul să fie o șansă real dovedită…

Ei bine, de bună seamă că va fi fabricat acel vaccin, dar ce se va întâmpla cu vaccinul respectiv în vreme ce deja s-a constatat că virusul este mutabil?

Ne vor păcăli că este bun indiferent de mutabilitate. Tot așa cum ne mint și astăzi cu privire la foarte multe aspecte legate de pandemie și nu doar.

A doua chestiune care mă irită este puterea nelimitată dată guvernelor de a decide ce și cum, de la o zi la alta, după cum le bate lor vântul și fără niciun drept de apel.

Pe de o parte, epidemia este o realitate cruntă, pe de alta, măsurile nu sunt mereu eficiente și, totodată, chipurile, în interes strategic ”se poate” deroga de la măsurile de izolare când vor guvernele… altfel, NU.

Tu stai acasă numai cât îți spune guvernul …în interesul foarte al țării… Tot el te scoate din casă pentru ca să muncești la sparanghel în Germania, chiar dacă pericolul același te ține în casă când ”nu este nevoie de tine”

Păi ori este pericol, ori NU? Dacă da, nu poate un amărât de sparanghel să răstoarne legea izolării, cum nu poate nici alt domeniu util, cum ar fi o fabrică de produse alimentare.

Nu ai voie să deschizi fabrica de conserve, de exemplu, fiindcă muncitorii și comunitatea ar fi în pericol. Ok. Dar dacă vrea guvernul… se poate, fiindcă el astăzi este stăpânul absolut…  Și ce dacă te-ar expune acelui pericol!

Tot autoritățile statului impun minciunile privind statisticele pandemice. Dacă vor sclavi pe plantație, anunță numere în scădere și invers, când vor să mai testeze deruta…

Să supraviețuim în casă nu este o problemă, dimpotrivă. Dar facturile la utilități, datoriile la bănci, chiriile, taxele și câte atâtea cheltuieli, rămân intacte și, mai rău, prețurile în supermarket-uri au crescut aberant, economiile oamenilor s-au terminat (care au avut!). Deci nu acasă ne sperie, ci afară!

În plus, ajutoarele de stat ”mult lăudate” sunt o cacialma, unii primesc, alții nu. Politicienii, desigur, au veniturile garantate, la timp și nejustificat disproporționate în raport cu restul oamenilor. Și să numim asta democrație? Să mai plătim taxele? Pentru ce?


Eu unul nu mai pot crede în nicio știre oficială, toate sunt o singură știre: ”guvernul ia măsuri fiindcă pandemia…”  Acest guvern este reprezentatul cui? Că al cetățeanului, care el ar trebui să fie statul, nu mai este de multă vreme.

Statul a devenit o entitate de neatins și cu puteri absolute asupra oamenilor, împotriva oamenilor. Chiar și pentru cine lucrează în sistem, acesta este doar ”rotița” sistemului și nu un decident cu conștiință și profesionalitate.

Monstrului acesta îi plătim taxele ca el să cumpere echipamente unităților de coerciție și nu aparatură medicală spitalelor. Fiindcă te vor sub bocanc și nu sănătos… dacă mori, asta e, covid!… în sac și fugulița la groapa comună.

Aceste două chestiuni vă rog să le observați cu atenție: ce se mai publică astăzi fără raportare la covid? Cum decide, ca la un semn de sus, toate guvernele lumii chiar și unde nu este nicio epidemie sau, invers, se renunță la măsuri, tot ca la un semn de sus, chiar dacă mortalitatea crește.

Apoi, ca bonus, observați cum medicii sunt constrânși să declare orice mort ca fiind din cauza covid, apoi, să fie dus la groapă fulger și fără autopsie și funeralii.

Observați și câtă lume este expusă la muncile necesare guvernelor pentru a struni gloata să stea acasă ori să nu stea acasă, după cum au interesele, independent de pericolul pandemiei.

Dacă întreg efectivul Polițiilor a lucrat ”la foc continuu”, de ce nu puteau și alte domenii? Fiindcă guvernele nu le pasă de pandemie, ci de putere, și Polițiile asta asigură, coerciția.

Au protestat cumva polițiștii? Au fost cumva ei decimați de covid? NU. Păi noi, să fi muncit, de ce să fi fost decimați dacă, uite proba, ei NU?

Q.E.D.

(Vocativ Plus s-a abținut în ultima vreme să mai publice știri despre pandemie. Acest editorial își are rostul său, cine înțelege, știe!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.