Ministrul de externe român își cere scuze, ca și cum ar fi tușit într-o ședință sau ar fi scăpat un pârț!

Domnule Meleșcanu, este vorba de un fapt extrem de grav și pasibil de sentințe penale, nu de scuze…

Românii nu vor scuze, vor să explicați de ce nu v-ați asigurat că structurile de vot din afara granițelor sunt PREGĂTITE corespunzător, asta ca să nu spun că vă bănuiesc că tocmai dumneavoastră ați dispus bătaia asta de joc asupra românilor.

Dacă ar fi incompetența unui oarecare ambasador, ar fi fost situația urâtă de obstrucționarea votului doar în țara respectivă, însă, ATENȚIE, fiind o situație similară oriunde în Europa, deducem simplu că a fost comandă clară să se limiteze votul afară!…

CINE A ORDONAT ASTA? ȘI DE CE AU FOST ATÂT DE OBEDIENȚI AMBASADORII, RISCÂND PUȘCĂRIA? CUI PUEAU FI OBEDIENȚI DACĂ NU ȘEFULUI MARE AL MAE?

Într-o țară civilizată, în urma unui astfel de incident major, ministrul și-ar fi dat demisia, ca să nu zic și premierul!

Nu ar servi la nimic mutarea între ei a ambasadorilor, să luați pe cel de la Roma și să-l duceți în altă capitală și invers, ci să se facă o anchetă serioasă, nu una internă, ci din partea JUSTIȚIEI, sub monitorizarea și colaborarea unor anchetatori străini, fiindcă nu avem încredere întru-totul în Justiția românească, știind cum este manipulată la nivel înalt iar apoi, în urma anchetei, să plătească doar cine este vinovat, după gratii… nu cu scuze…!

Să explicați și cum de aveți timp să împliniți atâtea funcții pentru care sunteți nejustificat de foarte plătit,  cumulând aproape 30.000 de euro lunar: încasați 88.800 lei pensie de la Ministerul de Externe, 49.177 lei de la Senat și peste 90.000 lei din activitățile de profesor universitar – 49.028 lei de la Universitatea ”Hyperion” și 46.034 de lei de la SNSPA.  Când și cât sunteți ministru, cât și când sunteți senator, cât și când mai și predați, câte ore și de ce așa plătite, ținând seama de venerabilă vârstă la care …v-a răbdat Milostivul.

Personal v-aș întreba doar atât: Unde vă este rușinea când priviți în ochi un român de rând pe stradă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.