Minte că a câștigat cinci milioane de euro la loz pentru ca soția să renunțe la divorț


Un egiptean a mințit timp de un an și jumătate spunând că are un loz de 5 milioane de euro. De asemenea, el a justificat absența banilor din buzunare printr-un presupus sechestru. „Am făcut-o pentru copiii mei”, a spus el.

Soția avea de gând să plece și i-a fost frică că pierde casa, totodată și custodia copiilor iar pentru aceste motive, un egiptean de 55 de ani care locuiește în Pero (Milano) a venit cu o serie de minciuni incredibile.

El a pretins că au câștigat 5 milioane de euro la loz și pentru un an și jumătate a conceput diferite stratageme pentru a sprijini povestea, inclusiv o înscenare de răpire. Chiar cu răpirea au început să investigheze carabinierii, aducând la lumină adevărul și asupra lozului.

Când soția a început să manifeste îndoieli cu privire la câștig, el a simulat răpirea sa de către un presupus grup de slavi interesați de bani.

Acum, povestea egipteanului,  demnă de un film,  a ajuns în judecată pentru simulare penală. El a spus că a fost atacat în casă, forțat cu un cuțit să urce în mașină și amenințat de niște bărbați din Europa de Est.

Și-a părăsit locul de muncă doar pentru a da putere poveștii lui și ca și cum ar fi în așteptarea acreditării banilor în cont.

După câteva zile, cu toate acestea, anchetatorii au observat ceva ciudat: cuplul chiar înainte de ”lozul câștigător” a fost în proces de separare și imediat după vestea minunată, soția lui a dat în judecată pentru o maltratări un alt bărbat care s-a dovedit a fi amantul ei. Se pare că omul a reacționat rău când ea i-a spus să vrea să se întoarcă la soțul ei.

Carabinierii au pus capăt comediei – Confirmarea definitivă a minciunii a venit cu o evaluare de la Lottomatica, unde  au negat câștigul. În acel moment, omul a cedat și a admis la carabinieri că a făcut-o doar pentru a evita separarea și pierderea copiilor. Când a fost întrebat cum credea că poate ieși, el a răspuns: „Știam că se va termina într-o zi, dar  fiecare zi în plus alături de copiii mei era importantă”.