Minunatele orașe de hârtie realizate de un artist britanic

Hattie Newman, un artist vizual britanic, a reușit să impresioneze lumea întreagă prin creare unor metropole în miniatură doar din hârtie și carton, scrie site-ul cunoastelumea.ro.

Încă din copilărie, Hattie era fascinată de jucăriile de tipul LEGO și arhitectură. Pe când studia la Universitatea de Vest din Anglia, a început să realizeze primele ilustrații 2d din hârtie și carton. După ce a absolvit în 2008, se mută în Londra unde își înființează propriul studio de creație 3D.

În prezent Hattie Newman, crează Ilustratie 3D din hârtie și carton, pentru clienți precum Royal Mail, Cadbury, Sony, Louis Vuitton, Honda, GAP, GQ sau The Times. Susține că orice lucru făcut cu pasiune te poate ajuta să trăiești decent și să te bucuri de viață, tot ce trebuie să faci este să crezi în visul tău, indiferent de câte piedici ai avea sau cât de neobișnuită li s-ar părea ideea pe care o ai prietenilor sau celor apropiați.

_____________________________________________

Orice sugestie sau comentariu ne-ar ajuta să îmbunătățim ziarul. Iar dacă poți considera articolul interesant și demn să îl afle și alții, te rugăm să îl distribui, ai aici mai jos butoanele anume. Mulțumim.