MISTER: O martoră-cheie într-un dosar controversat a căzut de la balconul unui hotel din Praga

Ekaterina Bobkova, martoră în procesul în care au fost judecaţi fotbaliştii Pavel Mamaev şi Alexander Kokorin, se află în stare critică după ce a căzut de la etajul unui imobil din Praga.

Pavel Mamaev şi Alexander Kokorin au fost condamnaţi la 17 luni, respectiv 18 luni de închisoare cu executare, după ce au fost găsiţi vinovaţi pentru vătămare corporală şi huliganism.

Un incident controversat a avut loc în Praga, unde unul dintre martorii importanţi în procesul în care au fost judecaţi Mamaev şi Kokorin a căzut de la balconul unui imobil.

Potrivit Sport Express, Ekaterina Bobkova se afla într-un hotel din Praga şi a fost găsită pe trotuarul din faţa hotelului în care se cazase.

În prezent, tânăra se află în stare critică. Este în comă artificială şi, potrivit presei din Rusia, a ajuns la spital cu ruptură de pelvis, 20 de fracturi ale coastelor, cu leziuni pulmonare şi cu hemoragii interne.

Din primele informaţii, tânăra ar fi ieşit pe balcon să fumeze, moment în care …a alunecat.

”Vom contacta reprezentanţii poliţiei cehe care conduc ancheta incidentului şi vrem să aflăm toate detaliile şi dacă au progresat în investigaţie”, a declarat ambasada Rusiei în Cehia.

La 8 octombrie 2018, Alexander Kokorin şi Pavel Mamaev au fost reţinuţi, după ce au agresat un funcţionar al Ministerului rus de Comerţ, într-o cafenea din Moscova.

Vizibil beţi, cei doi l-au lovit cu un scaun pe Denis Pak şi i-au adresat insulte rasiste funcţionarului care are origini coreene. Câteva minute mai devreme, jucătorii şi cei din anturajul lor l-au bătut pe şoferul unei prezentatoare TV.

Ekaterina Bobkova a avut un rol cheie în condamnarea celor doi fotbalişti, după ce a declarat în faţa instanţei că a încercat din răsputeri să-i oprească în momentul în care au sărit la bătaie.

În plus, le-a oferit judecătorilor mai multe detalii despre incidentele petrecut pe 8 octombrie 2018.

Alexander Kokorin şi Pavel Mamaev au fost condamnaţi joia trecută la închisoare judecătoare şi, după câteva zile, Ekaterina Bobkova a alunecat de la balconul camerei în care se cazase.

Coincidenţă stranie, Ekaterina Bobkova a postat în urmă cu o lună o fotografie cu ea întinsă pe podea şi machiată ca şi cum doar ce-ar fi căzut de la înălţime. Sursa: telekomsport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.