MISTER: Un pietroi de o tonă ”a dispărut” misterios, o săptămână mai târziu a reapărut

Angajații parcului și cetățenii locali au rămas uluiți, după ce un bolovan de 1 tonă greutate, cunoscut sub numele de „Wizard Rock”, a dispărut din locul său, luna trecută – și au fost la fel de surprinși când …a reapărut brusc, o săptămână mai târziu…

Bolovanul, care are dungi distincte și șuvițe de cuarț alb care îl traversează, este un reper comun în bazinul Prescott, în Arizona. Când a dispărut brusc din Parcul Național Prescott, rangerii susțin că habar nu au cum ar fi putut să-l mute cineva fără utilaje și fără să fie văzut, deoarece ei sunt mereu prin preajmă.

Permisele sunt necesare pentru colectarea și eliminarea majorității produselor forestiere, inclusiv roci și minerale, lemne de foc, plante și copaci, dar nu au fost eliberate permise pentru înlăturarea lui Wizard Rock.

Prescott Rangers a postat apeluri pe rețelele de socializare și unităților media de știri locale, cerând informații de la cine ar putea ști despre dispariția bolovanului – apoi deodată, tot așa cum a și dispărut, a reapărut în poziția inițială, o săptămână mai târziu, în noaptea de Halloween.

După ce un angajat al Parcului Național Prescott a descoperit întoarcerea bolovanului în dimineața următoare, aceștia au sărbătorit asta și au definit ciudatul incident drept „magie”.

„Suntem încântați de întoarcerea lui Wizard Rock și suntem recunoscători că oricine l-a luat a fost suficient de conștiincios pentru a-l returna publicului”, a spus Sarah Clawson, agent pădurar al districtului Bradshaw. „Pădurile naționale oferă atât de multe avantaje poporului american și atunci când se întâmplă ceva de genul acesta, evidențiază valoarea intrinsecă a frumuseții naturale sub toate formele sale.”

Misterul a rămas nedezlegat, nu se știe cum ar fi putut fi luat, nu au fost urme de vehicule și utilaje necesare ridicării și transportului…

Putem numi piatra ”bolovanul umblător” și sugerăm să instaleze camere de supraveghere permanentă, cine știe, poate se descoperă ce face noaptea obiectul …încăpățânat!!!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.