MODA: Paleta culorilor în sezonul toamnă-iarnă 2017-2018

toamna

În sezonul toamnă-iarnă 2017-2018, paleta culorilor la modă nu se deosebeşte prin originalitate. Cele mai frumoase culori din top zece include nuanțe de baza tipice de toamnă, dar, cu toate acestea, colecția pare bogată și scumpă.

În top 10 cele mai moderne culori ale sezonului toamnă-iarnă 2017-2018 au fost incluse:

  • Roşu intens;
  • Bordo cu subton de violet;
  • Roz pal;
  • Bej;
  • Albastru închis;
  • Gri;
  • Verde închis;
  • Verde auriu;
  • Culoarea valurilor mării;
  • Portocaliu estompat.

Grenadine

Luminos, impresionat, dinamic, grenadine este una din cele mai memorabile nuanţe ale paletei roşii. În toamna şi iarna viitoare, trebuie să o ai în garderoba ta şi în geanta cu produse cosmetice (rujul roşu trebuie să-l aiba fiecare fată care se respectă!). Această culoare atrage toata atenţia asupra ei, astfel încât în tendinţe vor exista atât mono look-uri absolut roşii, cât şi o combinaţie de grenadine cu nuanţe mai mai calme şi mai profunde precum Navy Peony şi Neutral Gray. Această nuanţă a fost numită cea mai importantă la New York Fashion Week, care a apărut pe podiumuri sub formă de bluze strălucitoare şi rochii de seară la Oscar de la Renta, paltoane cu croială largă de la Jason Wu, costume sobre cu pantaloni de la Derek Lam şi blănuri de la Max Mara.

Tawny Port

În timp ce grenadine este asociată cu plăcere şi încredere, nuanţa Tawny Port pare mai elegantă şi mai rafinată. Această nuanţă de bordo, cu un subton bogat de violet, aparţine nuanţelor de roşu, de aceea, arată intens chiar şi în versiune monocromatică. Dar dacă doriţi, o puteţi combina cu orice culoare din paleta la moda de toamnă-iarnă 2017-2018. În această culoare, puteţi crea o ţinută potrivită pentru aproape orice ocazie – de la o întâlnire romantică, până la o întâlnire de afaceri – la fel cum o fac şi Jason Wu, Victoria Beckham, Prabal Gurung şi Michael Kors.

Navy Peony

Următorul sezon de toamnă-iarnă 2017-2018 pentru Pantone ar trebui sa fie cel mai tradiţional şi liniştit. Culorile neutre ca acest albastru închis sunt o alegere ideală pentru fashioniste, deoarece Navy Peony se potriveşte perfect cu orice nuanţă, de la grenadine, până la lime auriu. Dar dacă doriţi ca culoarea de bază a ţinutei să fie albastrul naval, aşa cum au făcut Phillip Lim şi Jason Wu, atunci acesta va arăta fără compromisuri, luminos şi bogat. Iată ce înseamnă culoare multidimensională!

Neutral Gray

Un alt neutru sigur, care este asociat cu stabilitate, linişte şi chiar si o anumită severitate. Neutral Gray cu un subton uşor este un răspuns ideal de la Institutul de Culoare la pofta universală pentru neutralitate şi melancolie de toamnă. Culoarea ultra-modernă este, de asemenea, potrivită pentru vă îmbrăca aşa cum au făcut modelele lui Thom Browne şi ca un accent, Victoria Beckham şi Gabriela Hearst. Este cel mai potrivit pentru imaginile de afaceri şi ieşirile de zi cu zi, dar dacă adăugaţi un pic de blană, strălucire şi nuanţă albastră, puteţi obţine un look reuşit de seară.

Shaded Spruce

Cel mai probabil ştiţi deja că culoarea cheie a anului 2017 a fost numită „Greenery”. Dar dinamica lui nu sunt potrivite pentru toamnă, de aceea, specialiştii au prezentat Shaded Spruce, o nuanţă de calm şi linişte. Aceasta include adâncimea oceanului, strălucirea copacilor veşnic verzi şi umbra pădurii … Oscar de la Renta şi Brandon Maxwell au ales această nuanţă şi în colecţiile lor. Hainele, rochiile, fustele, blănurile au devenit vedete ale show-urilor de modă, iar unele elemente de decor sau inserţii de culori de culoarea Shaded Spruce adaugă strălucire hainelor în alte nuanţe.

Marina

Culoarea portului maritim numita Marine este probabil una dintre cele mai anticipate nuanţe ale toamnei viitoare. Moderat de luminos, vesel, dar în acelaşi timp incredibil de elegant, el va dilua 100% garderoba de baza în culori neutre. Este cel mai plăcut să combinaţi această culoare a valului mării cu alb, gri, bej, fildeş şi, bineînţeles, toate nuanţele de roşu, de la grenadine la brun-maro.

Dacă această gamă vă pare a fi caracterisitică pentru vară, adăugaţi doar un pic de ţesături supradimensionate şi groase precum tweed, la fel cum o fac şi Calvin Klein, Sies Marjan, Tibi şi Delpozo.

Autumn Maple

Şi, în sfârşit, o nuanţă cu adevărat autumnală numită „arţar de toamnă”. Indiferent dacă este portocaliu închis sau roşu-roşcat, aceasta se va potrivi ideal în orice situaţie, oferindu-i, în acelaşi timp, un pic de linişte şi un pic de sărbătoare. Aceasta a fost numită „chintesenţa toamnei” şi, împreună cu Coach, Phillip Lim, Brock Collection şi Delpozo, suntem de acord cu această desemnare. Culoarea frunzişului de toamnă, a apusului de soare, a ghindelor şi a ciupercilor, Autumn Maple se potriveşte perfect atât cu Navy Peony, cât şi cu profundul Marine.