MONȘTRI: Tatăl, 7 ani la rând abuzează de fiica sa, mama consimte tacit – ambii condamnați

Sunt sute de milioane de părinți care și-ar da viața pentru fiii lor. Sunt miliarde oamenii care își privesc părinții ca pe o icoană. Și, totuși, printre oameni mai sunt și monștri…


Ca tată, natural ori nu, să-ți violezi fetița cu vârsta de 7 ani, apoi pentru alți 7 să continui mârșăvia în mod regulat până să induci fetiței lehamitea de a mai trăi, determinând-o să se arunce de la fereastră, văzând că până și mama ei consimte monstruozitatea tatălui, deci NIMENI nu rămâne de partea ei, s-o apere, să-i ofere acea iubire părintească.


Un bărbat pakistanez de 54 de ani a fost condamnat la 12 ani de închisoare de către Tribunalul din Prato, pentru că a abuzat sexual de fiica sa pentru 7 ani. Vreme de coșmar pentru fată.

Faptele s-au petrecut începând cu anul 2010 și până în 2017, când fata, ajunsă la 14 ani, obosită de atâta violență pe care ea a suferit-o continuu încă de la 7 ani, s-a aruncat de la fereastră. Fetița a supraviețuit actului de sinucidere și apoi a spus povestea ei la spital.

Mama, pakistaneză de 40 de ani, a fost condamnată la șapte ani de închisoare pentru că, deși știa totul, nu a împiedicat abuzurile soțului ei.

Instanța a revocat responsabilitatea părintească a cuplului. Potrivit reconstrucției Curții, fata s-a aruncat pe fereastră în disperarea indusă de abuzul continuu pe care tatăl ei i l-a provocat încă de pe când era micuță.

Ancheta a fost condusă de procurorul adjunct Laura Canovai și a dus la arestarea monstrului pakistanez în august 2017.

Fata a locuit de atunci într-o locație protejată și departe de părinții ei, sub îngrijirea specialiștilor.

Părinții vor ieși din închisoare ”pentru bună purtare” mai devreme decât anunță sentința, 12 ani și, respectiv, 7 ani.

Probabil, în mintea lor, a avea un copil înseamnă PROPRIETATE absolută și libertate absolută asupra lui, chiar și pentru poftele sexuale incestuoase… Acești indivizi nu pot fi calificați ca fiind oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.