MONȘTRI: Tatăl, 7 ani la rând abuzează de fiica sa, mama consimte tacit – ambii condamnați

Sunt sute de milioane de părinți care și-ar da viața pentru fiii lor. Sunt miliarde oamenii care își privesc părinții ca pe o icoană. Și, totuși, printre oameni mai sunt și monștri…


Ca tată, natural ori nu, să-ți violezi fetița cu vârsta de 7 ani, apoi pentru alți 7 să continui mârșăvia în mod regulat până să induci fetiței lehamitea de a mai trăi, determinând-o să se arunce de la fereastră, văzând că până și mama ei consimte monstruozitatea tatălui, deci NIMENI nu rămâne de partea ei, s-o apere, să-i ofere acea iubire părintească.


Un bărbat pakistanez de 54 de ani a fost condamnat la 12 ani de închisoare de către Tribunalul din Prato, pentru că a abuzat sexual de fiica sa pentru 7 ani. Vreme de coșmar pentru fată.

Faptele s-au petrecut începând cu anul 2010 și până în 2017, când fata, ajunsă la 14 ani, obosită de atâta violență pe care ea a suferit-o continuu încă de la 7 ani, s-a aruncat de la fereastră. Fetița a supraviețuit actului de sinucidere și apoi a spus povestea ei la spital.

Mama, pakistaneză de 40 de ani, a fost condamnată la șapte ani de închisoare pentru că, deși știa totul, nu a împiedicat abuzurile soțului ei.

Instanța a revocat responsabilitatea părintească a cuplului. Potrivit reconstrucției Curții, fata s-a aruncat pe fereastră în disperarea indusă de abuzul continuu pe care tatăl ei i l-a provocat încă de pe când era micuță.

Ancheta a fost condusă de procurorul adjunct Laura Canovai și a dus la arestarea monstrului pakistanez în august 2017.

Fata a locuit de atunci într-o locație protejată și departe de părinții ei, sub îngrijirea specialiștilor.

Părinții vor ieși din închisoare ”pentru bună purtare” mai devreme decât anunță sentința, 12 ani și, respectiv, 7 ani.

Probabil, în mintea lor, a avea un copil înseamnă PROPRIETATE absolută și libertate absolută asupra lui, chiar și pentru poftele sexuale incestuoase… Acești indivizi nu pot fi calificați ca fiind oameni.

Facebook Comments