Monstrul din Clearwater – SECRET dezvăluit

Vreme de 40 de ani, un bărbat a convins oamenii că un pinguin uriaș trăiește în Florida

Într-o dimineață devreme în 1948, un apel telefonic l-a trezit pe șeful poliției din micul oraș Clearwater, Florida.

Apelantul a spus că a văzut ceva ciudat pe plajă. Locuitorii s-au trezit în acea dimineață cu un set ciudat de urme pe nisip și au început să circule zvonuri conform cărora Clearwater Beach ar avea un monstru marin.

S-a dovedit a fi un farsa unui localnic care purta pantofi din fier, cu trei degete, care cântăreau 30 de kilograme… și ieșea pe plajă noaptea.

Urmele misterioase apăruseră curând pe alte plaje, de pe insula Honeymoon până la plaja St. Pete.

Ziarele locale au publicat fotografii cu ofițeri de patrulare ghemuiți să studieze o amprentă mare, arătând nedumerite.

Amprentele respective îi fac pe oameni să creadă că un pinguin uriaș de 15 picioare rătăcea pe pământurile lor.

Urmele pinguinului uriaș au continuat timp de 10 ani. 1958 a fost ultima dată când le-a văzut cineva.

De atunci, au mai trecut 30 de ani. Abia la 11 aprilie 1988 un reporter de la St. Petersburg Times a dezvăluit că pinguinul uriaș era de fapt Tony Signorini, un glumeț cunoscut la nivel local.

Signorini a păstrat gluma un secret timp de 40 de ani.

Signorini a spus că s-a inspirat dintr-o fotografie cu urme de dinozauri fosilizați și i-a arătat reporterului picioarele uriașe de pinguin, făcute din fier și folosite pentru a crea urmele.

„Pentru a crea iluzia unui pas larg, Signorini se ridica pe un picior, legăna pe celălalt înainte și înapoi pentru a-și lua avânt, apoi făcea un salt”, a raportat Tampa Bay Times.

Când Signorini a murit la vârsta de 91 de ani, în 2013, familia sa a avut grijă să menționeze în necrologul său că, pe lângă faptul că era inginer de zbor din al doilea război mondial și un pilon al Bisericii Catolice Santa Cecilia, „Tony era renumit pentru că era„ The Clearwater Monster, –  o farsă care a făcut știri la nivel național”. sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.