Monstrul din Făget: „O icoană de argint m-a scos din casă şi m-a făcut să fac unele lucruri, am avut o forţă inumană”

PE PARCURSUL ANCHETEI S-A DESCOPERIT FAPTUL CĂ IONEL BOLDEA CONSUMASE DROGURI

„Am stat într-un pom. Maşina e a unui prieten de la Povergina, care e la pescuit. Icoana dintr-o cameră…Icoana care m-a scos afară din casă…m-a scos afară din casă şi m-o făcut să am o forţă inumană.

Am dat cu piciorul am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Mi s-a promis faptul…la 6 dimineaţa să mă scoată o icoană…clopote…nu mă agita, că păţeşti rău…icoana care m-a scos afară la 6 dimineaţa…nu mă agresa că mă gândesc rău…nu mă agresaţi că e rău.

A fost o forţă inumană. Nu am vrut, dar am fost forţat de situaţie să fac rău. Mi s-a promis un alt aspect…icoana efectiv m-a luat după ea…merg la puşcărie vreo 10 ani, dar mi s-a promis alt aspect. Icoana efectiv m-a luat după ea”, le-a spus Ionel Boldea, în timp ce era încătuşat

Bărbatul care a ucis un om şi a rănit alţi cinci, în judeţul Timiş, a fost prins azi-noapte. Poliţiştii l-au găsit pe Ionel Boldea în apropierea casei sale din localitatea Bichigi.

CITEȘTE ȘI: A UCIS un bărbat în plină stradă și i-a înjunghiat soția apoi a furat o mașină

El a atacat din senin un bărbat care alerga cu soţia sa într-un parc din Făget. Din cauza rănilor, victima a murit. Suspectul a înjunghiat-o şi pe femeie, care acum e în comă la spital. Atacatorul a fugit şi a mai rănit patru persoane, în altă localitate. A furat apoi o maşină, pe care ulterior a abandonat-o. POTRIVIT DIGI24.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.