Moș Crăciun a fost ARESTAT în orașul Springs: jefuise o bancă și împărțise bani pe stradă la trecători

Martorii spun că un tâlhar făcea tot ce se putea pentru a fi prins după ce a jefuit o bancă în centrul orașului Springs în jurul orei de prânz. COLORADO SPRINGS, Colo. (sursa: KKTV)

În imagine și video: suspectul David Oliver.

Un martor a declarat la 11 News că suspectul a părăsit Banca Academy, la numărul 1 de pe strada S. Tejon, a aruncat bani din geantă și apoi s-a deplasat într-un magazin apoi până la Starbucks pentru a sta și a aștepta poliția. (Foto: CSPD)

„A jefuit banca, a ieșit, și a început să arunce cu bani peste tot”, a spus Dion Pascale, care a declarat pentru 11News că a văzut cum totul s-a desfășurat.

Potrivit poliției, tâlharul a intrat în Academy Bank pe 1 Sf. Tejon, luni, cu puțin înainte de ora 12:30, a pretins că are o armă în buzunar și a pretins bani. A luat o geantă plină cu bani și a ieșit, odată ajuns afară iată ce a făcut: ”A început să arunce bani din geantă și apoi a spus: ‘Crăciun fericit!’ „.

Participanții la momentul insolit au strâns banii și i-au returnat-o casierului, a spus Pascale.

Pascale a spus că suspectul s-a apropiat de Starbucks-ul de alături și că s-a așezat și a așteptat polițiștii. Era aproape ca și cum ar fi vrut [arestarea] să se întâmple.

Poliția a confirmat că a arestat un suspect de jaf. L-au identificat ca fiind David Wayne Oliver, 65 de ani.

Pe rețelele unde știrea s-a răspândit oamenii comentează în tot felul, de la opinia ca ”acuzatul” să fie împușcat până la felicitarea gestului și să fie iertat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.