Moș Crăciun a fost ARESTAT în orașul Springs: jefuise o bancă și împărțise bani pe stradă la trecători

Martorii spun că un tâlhar făcea tot ce se putea pentru a fi prins după ce a jefuit o bancă în centrul orașului Springs în jurul orei de prânz. COLORADO SPRINGS, Colo. (sursa: KKTV)

În imagine și video: suspectul David Oliver.

Un martor a declarat la 11 News că suspectul a părăsit Banca Academy, la numărul 1 de pe strada S. Tejon, a aruncat bani din geantă și apoi s-a deplasat într-un magazin apoi până la Starbucks pentru a sta și a aștepta poliția. (Foto: CSPD)

„A jefuit banca, a ieșit, și a început să arunce cu bani peste tot”, a spus Dion Pascale, care a declarat pentru 11News că a văzut cum totul s-a desfășurat.

Potrivit poliției, tâlharul a intrat în Academy Bank pe 1 Sf. Tejon, luni, cu puțin înainte de ora 12:30, a pretins că are o armă în buzunar și a pretins bani. A luat o geantă plină cu bani și a ieșit, odată ajuns afară iată ce a făcut: ”A început să arunce bani din geantă și apoi a spus: ‘Crăciun fericit!’ „.

Participanții la momentul insolit au strâns banii și i-au returnat-o casierului, a spus Pascale.

Pascale a spus că suspectul s-a apropiat de Starbucks-ul de alături și că s-a așezat și a așteptat polițiștii. Era aproape ca și cum ar fi vrut [arestarea] să se întâmple.

Poliția a confirmat că a arestat un suspect de jaf. L-au identificat ca fiind David Wayne Oliver, 65 de ani.

Pe rețelele unde știrea s-a răspândit oamenii comentează în tot felul, de la opinia ca ”acuzatul” să fie împușcat până la felicitarea gestului și să fie iertat.

Facebook Comments