Nanotehnologia – un organism mai sănătos

Dr. Stamatin este una dintre personalităţile cele mai apreciate din lume în domeniul nanotehnologiei.

Dr. Stamatin este una dintre personalităţile cele mai apreciate din lume în domeniul nanotehnologiei.

Dr. Stamatin este în prezent cercetător şi profesor universitar în cadrul Universităţii Bucureşti, conduce Institutul de Cercetare 3Nano-SAE şi deţine titluri științifice care includ B.S.E. în Fizică, M.S.E. în Fizică Polimerică şi Chimie, plus un doctorat în Fizica Materialelor Solide.

Datorită expertizei sale multidisciplinare şi a anilor de experienţă profesională, Dr. Stamatin s-a făcut remarcat în toată lumea prin descoperirile sale ştiinţifice.

Iar acestea i-au adus recunoaştere internaţională:

2010 – Award from the European Commission for Master School in Renewable & Alternative Energy Sources; Profesor invitat: Universitatea Newcastle upon Tyne; Profesor invitat: Universitea Leeds; Profesor invitat: Universitatea Colorado State

În aceasta scurtă, dar amplă prezentare, vei afla cum exact cercetarea aparţinând lui Dr. Stamatin poate să pună sfârşit semnelor şi simptomelor îmbătrânirii, dar şi în acelaşi timp să contribuie la un organism mai sănătos cu o piele şi o textură revitalizată.

Cercetarea domnului Dr. Stamatin a dus printre altele la o rezolvare a problemei numărul 1 a suplimentelor alimentare – absorbția prin dezvoltarea unui compus unic: nanoSOF™

O structură din nanocarbon revoluţionară, nanoSOF™ imită prin forma sa poroasă aspectul unei spume.

Atrage, captează şi neutralizează cantităţi importante de radicali liberi de Oxigen în corpul uman.

Această capacitate a sa reduce stresul oxidativ asupra celulelor și, în același timp, transportă cantitatea necesară de Oxigen fiecărei celule.

Este un BIO-cărbune nanometric, obţinut exclusiv prin procesarea termală a sâmburilor de măslin, fără adăugarea vreunui solvent, un proces unic în lume.

nanoSOF™ are proprietăţi antioxidante când este dispersat în apă sau într-un amestec de suplimente antioxidante naturale. Principala sa proprietate este aceea de a acționa ca un catalizator foarte puternic, având efecte de multiplicare şi potenţare a acţiunii antioxidanţilor naturali care provin din fructe, legume, vitamine şi suplimente antioxidante naturale. Mai mult decât atât, structura sa de NANOCARBON conţine o cantitate uriaşă de Oxigen (83.88%), care este livrată direct în fluxul tău sangvin, transportând astfel nutrienţi direct la nivel celular.

Oxigenarea optimă a corpului tău conduce la o stare fizică şi psihologică mai bună, îți oferă mai multă energie şi, în consecinţă, o performanţă sporită. Oxigenul este marele secret al anti-îmbătrânirii pentru că celulele care sunt mai bine oxigenate se pot regenera mai bine.(nanonyx.com)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

vă rog adăugați un comentariu
introduceți numele aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.