Noile arome gata să uimească piața: Coca Cola și Sprite cu gust de…?

Coca-Cola va fi curând ceva mai festivă. În acest an, scorțișoara va intra în rețetele Coca-Cola și va uimi împătimiții acestei băuturi pe timpul sărbătorilor.

După debutul unei versiuni cu o astfel de aromă, pentru clienții din Marea Britanie, compania este pregătită să aducă noua Cola și în SUA.

Foarte puține detalii au fost dezvăluite, dar este probabil că aroma va debuta la timp pentru sezonul vacanței de Crăciun.

În timp ce alte branduri se pregătesc pentru arome noi, cum ar fi de dovleac, Coca-Cola se pregătește pentru ofertele lor de Crăciun.

Coca-Cola nu a lansat un comunicat de presă oficial, dar au confirmat că noua aromă va fi pe rafturi la 30 septembrie.

Candy Hunting, pe contul său Instagram, a dezvăluit noua aromă.  Coca-Cola și scorțișoara ar trebui să fie o combinație minunată, deoarece aroma de Coca Cola tinde mai mult spre aroma acestui condiment decât alte băuturi concurente.

Potrivit postării, …Confirmat! Coca-Cola cu scorțișoară va fi lansată în această iarnă în Statele Unite! Această aromă a debutat ca o variantă zero Coke în Marea Britanie, iarna trecuta. Și un fapt amuzant: Cola este un amestec între citrice și arome de condimente.

Coca-Cola înclină mai mult spre partea picantă pe când Pepsi înclină mai mult spre fructele citrice. Adăugarea de aromă extra de scorțișoară va da o notă suplimentară și particulară…

Împreună cu aroma nouă de la Coca-Cola, un nou gust va apare și la Sprite, a fost de asemenea dezvăluit: iarna ce stă să vină vom avea Sprite cu aromă de afine.

Spre deosebire de scorțișoară pentru Coca-Cola, cu toate acestea, Sprite cu afine va apărea în „ediție limitată” de brand, ceea ce înseamnă că, probabil, nu va fi un plus permanent la mult consumata băutură răcoritoare.

Să glumim: Pe când Coca Cola cu aromă de cuișoare sau vanilie și Sprite cu aromă de ghimbir?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.