Nou-născuţilor li se vor monta microcipuri subcutanate

De la 1 ianuarie 2019, se va implanta cipul subcutanat! A treia ţară, după Statele Unite ale Americii şi Elveţia, care anunţă oficial acest fapt.

De la 1 ianuarie 2019, românilor li se va implanta cipul subcutanat, iar copiii vor fi primii vizați! Asta li se va întâmpla românilor din Italia, a treia ţară, după Statele Unite ale Americii şi Elveţia, care anunţă oficial că, începând din anul 2019, nou-născuţilor li se vor monta microcipuri subcutanate.“Micro-chip subcutanat obligatoriu, in circa doi ani o să il aibă toată populația Italiei. Pentru început vor fi nou-nascutii, după care, într-un an, masura se va aplica tuturor”, a declarat primul-ministru italian Matteo Renzi. Microciparea ar putea să îi afecteze și pe românii din Italia, peste un milion la numar, care trebuie să decidă dacă vor fi de acord sau nu cu măsura guvernamentală. Sancţiunile prevăzute în acest moment pentru cine refuză implantarea microcipului presupun, în primă fază, amendă de 3000 de euro sau închisoare până la şase luni. sursa: știri extreme preluat de primul informat

ATENȚIE – anumite surse indică știrea ca fiind fake news, în realitate tratându-se de un proces mai lent de implementare a noii tehnologii și care va cuprinde doar anumite categorii de angajați ale unor companii care doresc cartelarea activității prin aceste cip-uri. În plus, se va putea opta pentru aceste metode și nicidecum nu va fi ad initio ceva obligatoriu. În realitate nu s-a dovedit ca fiind adoptat un decret sau vreo lege în Italia privind obligativitatea și pedepsele!

Și oricum, s-ar putea implanta aceste cip-uri și fără știința persoanei!

Articolul precedentStela Popescu – a pornit pe drumul ”surorilor” ei, stelele…!
Articolul următorCele 13 reguli ale lui Hinohara
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno