Nu a avut de unde să restituie o datorie… i-a ”confiscat” concubina, după ce a siluit-o!

Și cu banii luați și cu… – Un bărbat din județul Buzău a sunat la 112 și a sesizat că a fost agresat. Polițiștii au constatat că autorul e un bărbat care, cu o seară în urmă, i-a cerut celui dintâi restituirea unei sume de bani și, sub amenințări, a întreținut relații sexuale cu concubina acestuia, cu care a și fugit, relatează Hotnews.ro

În dimineața zilei de vineri, un bărbat de 34 de ani din comuna Merei din județul Buzău a sunat la 112 și a sesizat că a fost victima unei agresiuni.

În urma verificărilor polițiștilor, s-a constatat că autorul agresiunii este un bărbat de 35 de ani din altă comună, Smeeni, care a mers acasă la reclamant, cu o seară în urmă, să clarifice unele neînțelegeri și pentru a cere restituirea unei sume de bani.

Potrivit unor surse judiciare, discuțiile au degenerat, iar tânărul de 35 de ani l-ar fi agresat pe bărbatul din Merei și, sub amenințări, ar fi întreținut relații sexuale cu concubina acestuia, în vârstă de 26 de ani. La plecare, acesta ar fi furat mai multe bunuri și sume de bani din locuință și ar fi forțat-o pe femeie să-l însoțească, amenințând-o în continuare.

Bărbatul a fugit cu tânăra în Sinaia, județul Prahova, unde s-au cazat. Ulterior, polițiștii l-au depistat și l-au dus la audieri, mai precizează sursele citate.

Magistrații au emis, pe numele lui, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, furt calificat, distrugere, violare de domiciliu, tâlhărie calificată și lipsire de libertate.

Din investigațiile efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul din Smeeni ar fi agresat în cursul aceleiași zile, pe fondul unei altercații spontane, un alt tânăr, pe care îl întâlnise în zona gării din municipiul Buzău. Tot în cursul zilei de vineri, agresorul ar fi furat dintr-o societate din comuna Săhăteni mai multe bunuri, prejudiciul fiind estimat la 15.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.