Nu este o glumă – Bani gratis pe stradă, să te servești pentru nevoi urgente

china foto realitatea

Tocmai am găsit o știre foarte haioasă pe realitatea și vă propun să o comentăm împreună, închipuindu-ne că am imita gestul chinezilor și noi, în România… Iată despre ce este vorba: (citez)

 ”În China, o provocare ia amploare și numeroase găleți pline cu monede de 1 yuan (echivalentul a 15 cenți americani) au fost observate în ultima vreme la intrarea în stații de metrou, pe trotuare și în pasaje pietonale din mai multe orașe. Gălețile sunt însoțite de panouri pe care scrie: ”Luați în caz de nevoie, dar nu mai mult de 5 yuani”. Unele persoane au făcut fotografii și le-au încărcat pe internet, altele au ezitat înainte de a lua câteva monede, iar alți trecători au profitat de ocazie pentru a-și educa copiii.”

Așadar, să ne imaginăm o găleată plină cu monede din care poți lua la nevoie fără nicio grijă. Ați lua din ea? Dar oare cât timp ar dura să dispară până și găleata goala? Eu chiar aș experimenta asta, nu știu de ce, dar cred că vom avea surprize, românii nu sunt chiar așa de… haplea! (sursa articol și foto… realitatea)