NU POT să-mi mai sărut soția pe buze de când… ”vezi minunea” …!

nu o mai pot săruta

O rubrică foarte interesantă ține Deidre Sanders pe The Sun online, o poștă a redacției unde oamenii își confesează problemele lor cele mai delicate, iată un exemplu:

”NU POT să-mi mai sărut soția pe buze de când a făcut sex oral cu unul dintre prietenii mei.

Suntem căsătoriți de un an și avem o fetiță de opt luni. Eu am 23 de ani și ea are 21 de ani.

Știam că nu se concentrează asupra noastră și că ceva nu era în regulă, așa că i-am cercetat telefonul când într-o zi s-a dus la mama sa, uitându-și telefonul mobil acasă.

Au fost mesaje ale ei în telefon către alți băieți cărora le spunea că îi iubește și că vrea să fie în pat cu ei. Îi trimiseseră mesaje …sexy.

De asemenea, am văzut ceva care mi-a produs durere în stomac: fotografia cu ea dezbrăcată și făcând chestii sexuale pe care le-a trimis la trei bărbați diferiți.

Nu i-am spus nimic atunci, dar fumegam înăuntru. A doua zi, am văzut mesajele unui amic: L-am văzut încercând să facă sex cu o păpușă gonflabilă în timpul unui week-end de petrecere a burlacilor.

Mesajul său spunea: „Ți-a plăcut la fel de mult ca mie?” De această dată, m-am ocupat pentru a afla ce a însemnat mesajul.

Am insistat să caut adevărul și am recunoscut în sfârșit că am fost în oraș cu o zi înainte și că am întâlnit partenerul meu într-un bar.

El flirta cu ea și o întrebase dacă va ieși cu el. Ea s-a întors și a făcut sex oral cu el. Avea și pe fiica noastră cu ea, dormea, așa că nu vedea nimic.

Am mers țintit și i-am spus soției mele că s-a terminat. M-am repezit afară.

Am venit mai târziu acasă, datorită fiicei mele, și am spus că voi încerca să trec cu vederea, din nou, dar aceasta ar fi ultima sa șansă.

Acum este pentru mine ca o erupție, disperată să facem sex, astfel încât să putem reveni la un fel de normalitate.

Dar m-a înșelat și nu o pot scoate din cap… Nu vreau să o sărut știind unde era gura ei.

Sincer – Cum comentați o astfel de situație jenantă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.