O adolescentă italiană de 18 ani și-a scos la licitație virginitatea pe internet

Până în prezent cel mai mare ofertant este dispus să plătească un milion de euro pentru a petrece o noapte cu ea, scrie tabloidul britanic The Sun. Nicole, este numele fictiv al tinerei, care dorește să își păstreze anonimatul, a ales o agentie de escort exclusiv pentru licitație, care va servi pentru a-și realiza visul: să se mute în Marea Britanie pentru a studia business la Cambridge.

Am decis că virginitatea mea este ceva de neprețuit atunci când aveam 16 ani“, a declarat ea la The Sun: „Am vrut o educație bună, așa că am început să caut pe net modalități de a finanța studiile mele și am găsit o serie de reclame la licitații și am aflat că erau fete care și-au vândut virginitatea chiar și pentru 3,5 milioane de euro, așa că am decis că aș face același lucru când ajung la vârsta de 18 ani „. Și apoi: „Sper să iau cât mai mult posibil pentru finanțarea studiilor mele, să-mi ajut sora, familia, să cumpăr o casă pentru părinții mei„.

Nu este un caz singular, relativ frecvent întâlnim în lumea viruală astfel de ”oferte”. Probabil totul începe ca o glumă, teribilism sau… chiar calcul… o soluție de a face bani!… Pe fondul atâtor situații în care fetele își vând virginitatea și pentru sume modice sau un cadou oarecare ori gratis după o seară la vreo petrecere.

Virginitatea mai este sau nu un tabú sau e doar o marfă prețioasă, voi cum ați comenta decizia fetei? La ce vârstă ați considera că este potrivit să-și înceapă viața sexuală o adolescentă și cum sau cu cine?… Vânzarea virginității ar putea fi considerată prostituție?

Articolul precedentMinistrul singurătății
Articolul următorPilot arestat în timp ce avionul urma să decoleze: era beat
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno