O adolescentă italiană de 18 ani și-a scos la licitație virginitatea pe internet

0

Până în prezent cel mai mare ofertant este dispus să plătească un milion de euro pentru a petrece o noapte cu ea, scrie tabloidul britanic The Sun. Nicole, este numele fictiv al tinerei, care dorește să își păstreze anonimatul, a ales o agentie de escort exclusiv pentru licitație, care va servi pentru a-și realiza visul: să se mute în Marea Britanie pentru a studia business la Cambridge.

Am decis că virginitatea mea este ceva de neprețuit atunci când aveam 16 ani“, a declarat ea la The Sun: „Am vrut o educație bună, așa că am început să caut pe net modalități de a finanța studiile mele și am găsit o serie de reclame la licitații și am aflat că erau fete care și-au vândut virginitatea  chiar și pentru 3,5 milioane de euro, așa că am decis că aș face același lucru când ajung la vârsta de 18 ani „. Și apoi: „Sper să iau cât mai mult posibil pentru finanțarea studiilor mele, să-mi ajut sora, familia, să cumpăr o casă pentru părinții mei„.

Nu este un caz singular, relativ frecvent întâlnim în lumea viruală astfel de ”oferte”. Probabil totul începe ca o glumă, teribilism sau… chiar calcul… o soluție de a face bani!… Pe fondul atâtor situații în care fetele își vând virginitatea și pentru sume modice sau un cadou oarecare ori gratis după o seară la vreo petrecere.

Virginitatea mai este sau nu un tabú sau e doar o marfă prețioasă, voi cum ați comenta decizia fetei? La ce vârstă ați considera că este potrivit să-și înceapă viața sexuală o adolescentă și cum sau cu cine?… Vânzarea virginității ar putea fi considerată prostituție?

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

vă rog adăugați un comentariu
introduceți numele aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.