O chinezoaică a crescut timp de 6 ani un urs în curte… cu tăieței

O bătrânică din China a ținut un urs în curte timp de șase ani. L-a luat cu ea acasă când era un pui firav și l-a crescut, după cum povestește, cu lapte și miere, iar mai apoi cu…tăieței.

Moș Martin s-a făcut, însă, atât de mare, încât nu mai încăpea în cușcă. Așa că femeia, cu părere de rău, a hotărât că a venit vremea despărțirii.

Cu inima strânsă, aşa i-a primit în curtea să femeia în vârstă de 76 de ani dintr-un sat din sud-vestul Chinei pe angajaţii de la poliţia animalelor şi de la o rezervaţie.

A chemat autorităţile pentru ca ursuleţul de-o şchioapă, pe care l-a adus acasă în urmă cu şase ani, pe când era pui, s-a făcut acum înalt de aproape doi metri şi 150 de kilograme.

Povesteşte că l-a văzut la cineva care voia să-l vândă la circ. Şi i-a fost milă de animalul firav care, pe atunci, abia dacă avea 40 de centimetri şi puţin peste patru kilograme. Ştia că nu este tocmai legal, dar i-a propus negustorului fără scrupule să-i dea ei ursuleţul. Şi au bătut palma pentru aproximativ 17 dolari.

În tot acest timp l-a crescut ca pe propriul copil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.