O crimă sângeroasă a zguduit luni seară oraşul Călăraşi

O crimă sângeroasă a zguduit luni seară oraşul Călăraşi. Trei persoane, un bărbat, soţia şi fiica lor, au fost înjunghiate cu sânge rece de un băiat de 17 ani.

Incredibil este faptul că minorul, orfan din copilărie, a fost crescut de către victime. Martorii spun că la crimă ar mai fi asistat şi alţi doi minori, prieteni ai acestuia, iar unul dintre ei chiar l-ar fi ajutat să ducă la îndeplinire odiosul plan.

Din primele informaţii se pare că toţi trei consumau etnobotatice.

Un vecin a sunat luni seară la 112 şi a anunţat disperat că o familie, formată dintr-un bărbat de 82 de ani, soţia lui în vârstă de 80 de ani şi fiica lor de 58 de ani, au fost ucişi cu sânge rece în propria casă.

Făptaşii ar fi fost un băiat de 17 ani, orfan, pe care familia l-a crescut de mic şi un alt prieten al acestuia. La întreaga scenă ar mai fi asistat un alt tânăr, care s-ar fi dus imediat şi le-ar fi povestit unor rude scena sângeroasă.

„Mi-a spus un prieten de-al celor care au fost, au omorât persoana… Ce era să fac prima dată, am sunat la poliţie. Am încercat uşile, erau închise şi am aşteptat să vină să spargă uşile”, spune un vecin.

„Mi-a zis că erau ei trei şi el era într-o cameră alăturată…. Ăsta care era crescut de familia respectivă era drogat şi a zis: ” Bă, mă duc s-o omor pe mama”, spune un martor.

„Când m-am mutat eu aici îl duceau de mânuţă. L-au crescut, l-au făcut mare şi uite ce a făcut, o nenorocire”, spune alt vecin.

În scurt timp, zona a fost împânzită de medici, poliţişti şi anchetatori, însă pentru cele trei victime nu mai exista nicio şansă.

Martorii spun că după ce au comis cumplita fapta, doi dintre cei trei minori au furat din faţa curţii o maşină care aparţinea victimelor, iar apoi s-au făcut nevăzuţi. La scurt timp, poliţia le-a dat de urmă şi i-a dus la audieri.

La poliţie a ajuns şi cel care susţine că a fost doar martor la întreaga scenă. Toţi trei – insitutionalizati la Centrul de plasament Perişoru – şi-au petrecut noaptea la secţie.