O FAMILIE a găsit în acvariul din casa lor una dintre cele mai otrăvitoare creaturi marine din lume


O FAMILIE a găsit în acvariul din casa lor una dintre cele mai otrăvitoare creaturi marine din lume.

Wesley Trevors, de 32 de ani, a descoperit melcul conic mortal pe fundul acvariului din casa lui. Se știe că moluștele veninoase au omorât peste 30 de persoane în întreaga lume.

Și cei din familia Trevor, îngroziți, au spus că unele grădini zoologice și centre marine au refuzat să le ia vietatea periculoasă departe de casa pe care o împărtășește cu soția și fiul său de șase ani.

El a spus: „Este cunoscut și sub numele de melcul țigară, deoarece durează până mori atât cât ai fi fumat o țigară, dacă te-ar răni.”

„Fiul meu iubește mult Disney, așa că am luat un pește clovn ca personaj principal în acvariul său, Finding Nemo.”

„Am văzut această mică vietate cu carapace pe care nu am recunoscut-o. I-am făcut o poză și l-am trimis pe un forum despre viața marină și mi-au spus că este un melc.”

Specialiștii cu experiență au mutat în sfârșit melcul în London Sea Life Center după ce a apărut un articol în The Sun.

Ofițerul de comunicații Wesley, din Slough, Berks, a adăugat: „Ultimul lucru pe care l-am pus în acvariu în urmă cu câteva luni a fost un crevete, așa că poate s-a ascuns undeva pe sub ăsta  și astfel a ajuns în casa noastră”.

Melcii conici se găsesc de obicei în mările tropicale, dar unii s-au adaptat la ape mai blânde, cum ar fi Mediterana.

Te înțepă prin intermediul unui dinte hipodermic lung, asemănător unui ac, de obicei pentru  a-și amorți mâncarea, de obicei o pradă mică.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.