O familie de patru suflete, doi adulți și două fetițe de trei și cinci ani, a fost găsită moartă, împreună cu câinele lor

după multiple omoruri domestice în timpul măsurilor de izolare, un număr de nouă persoane ucise în patru incidente

O familie de patru suflete, doi adulți și două fetițe de trei și cinci ani, a fost găsită moartă, împreună cu câinele lor, într-un sat pitoresc din West West Sussex.

Proprietatea de 500.000 lire sterline din Woodmancote a fost acel acasă pentru constructorul Robert Needham, de 42 de ani, mama sa Maureen, de 77 de ani, partenera sa Kelly Fitzgibbons, de 40 de ani, și cei două fetițe ale lor, Ava, de cinci ani și Lexi, de trei ani.

Robert Needham și Kelly Fitzgibbons și fetițele lor au fost găsite moarte.

Vestea a venit doar două zile după ce doamna Fitzgibbons a postat o serie de fotografii pe Facebook cu familia ei în mediul rural, vineri trecut, la rubrica „Plimbarea noastră pentru azi”. Potrivit DailyMail.

Maureen Needham, aflată într-un loc departe de casă în momentul morții celor patru, a declarat astăzi pe Facebook: „Robert, Kelly și nepoții mei adorați au murit la etaj.” Ea a scris asta în cadrul unei fotografii de familie postată online.

Poliția din Sussex a mers duminică la casa cu trei dormitoare, la ora 18.45 după ce a primit un telefon.

Toți patru au fost declarați morți la fața locului, alături de câinele, care era un Staffordshire Bull Terrier numit Bill.

Autoritățile au lansat o anchetă pentru crimă pe fondul suspiciunilor privind și o posibilă crimă-sinucidere. Ofițerii au confirmat că nu au alți suspecți.

Needham deținea o companie numită Needham Building Services specializată în construcții de locuințe, dar aceasta a fost dizolvată în octombrie anul trecut. De atunci construise o extensie pentru familia sa după ce s-a întors la casa mamei sale.

Decesul, petrecut în timpul blocajului coronavirusului care a început lunea trecută, este acum al nouălea, după alte trei incidente în Țara Galilor, Hertfordshire și South Yorkshire.

Crima din Sussex a fost ultima într-o serie de cazuri în weekendul de după blocajul britanic, în urma preocupărilor ridicate atunci când au fost luate măsuri pentru o posibilă creștere a violenței domestice și a problemelor de sănătate mintală.

Celelalte cazuri

Fosta muncitoare Asda, Ruth Williams, au găsit-o inconștientă acasă, la Cwmbran, South Wales, la 7 dimineața, sâmbătă, înainte de a muri în spital – iar soțul ei, Tony Williams, acuzat ulterior de crimă.

Asistenta NHS și mama a trei copii, Victoria Woodhall, care a lucrat la Rotherham General Hospital, ucisă pe străzile din Barnsley, South Yorkshire, duminică, la ora 17:00 – iar mai târziu, soțul ei, Craig Woodhall, a mai fost acuzat de crimă.

Poliția investighează după moartea „suspectă” a lui Gary Walker, de 57 de ani, a soției sale Caroline, în vârstă de 50 de ani, și a fiicei lor Katie, de 24 de ani, care au fost găsiți morți în urma unui incendiu în casa lor din Hemel Hempstead, Hertfordshire.

În West Sussex, Douglas Meany, în vârstă de 70 de ani, un vecin pensionar al familiei Needham, a declarat astăzi: „Cunosc familia de mult timp. Ne-am înțeles ca vecini.”

„Din câte știu, erau o familie destul de unită, pur și simplu normală. O vreme casa a fost folosită ca azil de familie.”

„Anterior, Maureen și soțul ei au condus un magazin din sat. Duminică am fost avertizat că în afara benzii erau multe activități. Am văzut două vehicule paramedice, mașini de poliție.”


Revenind la primul caz, Robert construia o extensie pentru ca familia sa unde să locuiască, dar, în timp ce construia, nu obținea un venit din nicio altă lucrare de construcții…

…așa că, poate or fi fost probleme de finanțare sau s-ar putea să fi fost oameni care își trăiesc probleme împreună în condiții ținute secret.

Este un caz dintr-o serie de investigații privind omuciderea, în curs de desfășurare, după multiple omoruri domestice în timpul măsurilor de izolare, cu un număr de nouă persoane ucise în patru incidente:

În South Yorkshire, un soț de 40 de ani a fost acuzat că a ucis soția unui lucrător de sănătate în vârstă de 31 de ani – de care s-a spus că s-a despărțit recent, în ciuda căsătoriei cu doar șase luni în urmă. A fost înjunghiată mortal.

Mama a trei Victoria Woodhall, care lucra la Spitalul General Rotherham, a fost atacată duminică la Windsor Crescent, în zona Middlecliffe din Barnsley, cu puțin timp înainte de 17:00 duminică.

Astăzi, șoferul de camion, Woodhall, s-a prezentat la tribunalul magistraților din Doncaster acuzat de omor – și a fost arestat.

Cuplul s-a căsătorit în urmă cu doar șase luni, dar se spune că s-au despărțit recent. Au doi copii împreună.

În Țara Galilor de Sud, un soț a apărut ieri în instanță acuzat că și-a strangulat soția în vârstă de 44 de ani în locuința lor de două familii.

Tony Williams, în vârstă de 69 de ani, este acuzat că și-a ucis soția, Ruth, în vârstă de 67 de ani, fostă muncitoare Asda, care a fost găsită „inconștientă și fără răspuns” la domiciliul cuplului.

Seria de violențe în familie este generată și pe fondul măsurilor de izolare în casă, răbufnind vechi probleme, nervozitate, instabilitate psihică, incertitudinea zilei de mâine.

Specialiștii afirmă că valul de omucideri va fi în creștere cât va ține auto-izolarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here