O fată a fost atacată de o vacă în drum spre școală: ea nu este grav dar vaca însă a fost ucisă de un medic

Milano, o fată a fost atacată de o vacă în drum spre școală: nu este grav
Tânăra de 17 ani, a fost transportată la spitalul din Niguarda, a suferit doar vânătăi la gât, spate și braț. Animalul a fost ucis. Scrie tgcom24.

Fata de 17 ani a fost atacată de o vacă în drum spre școală: animalul a fugit probabil dintr-o fermă din apropiere în Piazza Cazzamini, Mussi, (Milano). Fata suferit vânătăi la gât, spate și braț. A fost transportată la spitalul din Niguarda din Milano. Vaca a fost reperată în apropiere, capturată și apoi ucisă.

La început s-a crezut că un taur a atacat-o pe tânără. După ce fata a fost transportată la spital, din fericire, nu este în stare gravă. Încă nu se știe cum vaca ar fi scăpat de structura zootehnică.

Potrivit rapoartelor medicilor de la Ambulanță, tânăra – P.C. inițialele ei – mergea la școală, când – la scurt timp după ora șapte – a fost atacată de animal. Tânăra a fost salvată de un echipaj de ambulanță și transportată în cod galben la camera de urgență a spitalului Abbiategrasso și, ulterior, la Magenta, unde a fost supusă tuturor verificări adecvate. Rănile pe care le-a suferit nu sunt grave și nu îi pun în pericol viața.

Animalul, potrivit cu ceea ce a fost reconstruit de carabinierii companiei Abbiategrasso, ar fi scăpat din abatorul Bassi, (presimțind că o așteaptă cuțitul) iar în cursa sa pe străzile orașului a atacat-o inexplicabil pe tânăra fată. Vaca a fost apoi găsită pe via Castelletto – spre unde a fugit – și a fost ucisă de un medic de la ASL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.