O fată de 22 de ani moare în urma unui joc intim extrem, într-o cameră de hotel

O fată de 22 de ani, Anna Florence Reed, a fost găsită moartă în baia unui hotel din Locarno, Elveția. Femeia a fost victima unui joc de sex extrem. Arestat pentru crimă prin imprudență iubitul, un tânăr german de 29 de ani.

A fost omul care a spus poliției tot ce s-a întâmplat. Cei doi au practicat sexul extrem. Fata ar fi murit de asfixiere. Pe corp au fost constatate mai multe tăieturi și fracturi.

Strigătele au alertat alți oaspeți ai hotelului, în plină noapte. Recepționerul a intervenit, încercând să calmeze situația. Din păcate, în zadar. În jurul orelor șase dimineața, omul, complet devastat, s-a dus la recepție pentru a cere ajutor imediat.

Prietena lui -a reușit sa spună sub șoc – a avut… probleme serioase de sănătate. La sosirea paramedicilor situația era deja foarte gravă. Încercările de a o salva s-au dovedit a fi inutile.

Anna Florence Reed locuia în Berlin de ceva timp, dar tocmai se întorsese dintr-o călătorie lungă în Vietnam. Acum cinci ani s-a confruntat cu moartea subită a mamei sale. Tatăl a sosit imediat din Anglia în Elveția.

Jocurile sexuale extreme pretind o bună sănătate și, chiar și așa, nu pot fi recomandate deoarece …au anumite riscuri precum în acest caz tragic.

Articolul precedentCopiii sud-coreeni născuți pe 31 decembrie, se consideră că ar avea doi ani a doua zi, pe 1 ianuarie!
Articolul următorSICILIA: Păcăleau sistematic companiile de asigurări înscenând accidente
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here