O femeie a fost ucisă și carbonizată. Arestată fosta amantă a soțului ei

O femeia a fost ucisă și arsă în Brescia. Arestată fosta amantă a soțului: „A ucis-o cu ciocanul”

Ar fi pus o capcană Stefaniei Crotti. Carabinierii au interogat-o pe Chiara Alessandri, după care… au decis să o aresteze.

Ea a atras victima într-un garaj cu un șiretlic, a ucis-o (probabil, cu un ciocan) și apoi i-a ars corpul: acestea sunt acuzații grave, pentru care Poliția a arestat-o pe Chiara Alessandri, de 44 de ani Gorlago (Bergamo).

Victima este Stefania Crotti, soția fostului amant al arestatei. Împotriva lui Alessandri s-ar afla dovezi grele colectate, plus cele din timpul interogatoriilor.

Multe inconsecvențe în reconstrucția oferită de femeie. Totul a început vineri după-amiază când, printre viile unei bine cunoscute podgorii, corpul carbonizat al unei femei a fost găsit, mai exact în Erbusco din Bresciano.

Corpul aparține lui Stefania Crotti, în vârstă de 43 de ani, din Gorlago (Bergamo), dispărută în după-amiaza de joi, după ce a ieșit de la muncă. Mașina ei fusese găsită în afara companiei unde era angajată, la Cenate Sotto, în zona Bergamo.

Soțul ei, Stefano Del Bello, a denunțat lipsa ei și apoi el a fost chemat pentru a identifica corpul. L-a recunoscut prin inelul de nunta pe care sunt gravate numele soțului ei și data nunții. Omul a fost interogat de Carabinieri din Bergamo și Brescia, coordonat de procurorul adjunct  Teodoro Catananati. Dar s-a dovedit a fi străin față de  această crimă.

Polițiștii au mai cercetat și astfel, au ajuns la femeia care a avut o relație cu el, soțul victimei, Chiara Alessandri, de 44 de ani din Gorlago (Bergamo).

Va fi o autopsie pentru a clarifica modul în care a fost ucisă Stefania Crotti, dar se presupune că a folosit un ciocan, care a fost găsit în apropierea corpului. Potrivit investigațiilor, femeia era deja moartă când corpul i-a fost carbonizat, în viile din Erbusco.

Soțul apoi a mai spus el a fost „trezit la ora 6“ de către ofițerii de Poliție, care i-au cerut să-i urmeze cu mașina . „au vrut să verifice doar, deja ei nu aveau suspiciuni cu privire la mine“, spune el reporterilor, „Nu am nici o idee cine ar fi putut face așa ceva, nu-mi vine să cred că Stefania nu se mai întoarce. Ne-am văzut ultima oară joi la ora 8, înainte să plece la muncă și să însoțească fiica noastră Martina la școală”, a declarat Del Bello.

Ultimul mesaj„Am schimbat un mesaj la 10, apoi un altul la prânz.  Ultimul acces al Stefaniei pe WhatsApp a fost la 15:25.“. Telefonul a dat semnale până la ora 19:30. „M-am pregătit pentru ce e mai rău” – a relevat Del Bello. – ”Soția mea avea o viață liniștită, se plimba pe dealuri, luni seara a ieșit cu verișoara ei pentru o lecție de gimnastică posturală. Nimic mai mult Ea nu s-ar fi dus din propria voință departe de casă”. Ancheta continuă. Adaptare tgcom24. Foto: victima Stefania Crotti, înainte de a fi ucisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.