O femeie a ars de vie în casă fiindcă nu avea bani de curent şi folosea lumânări

Sfârşit cumplit pentru o femeie din judeţul Iaşi. Victima a pierit carbonizata, în casa cuprinsă de un incendiu violent.

Locuia singură şi se confrunta, de cel puţin doi ani, cu lipsuri mari. Din cauza sărăciei, rămăsese fără curent electric şi folosea lumânări. Aşa, se pare, a provocat nenorocirea…

Alarmă la 112 s-a dat vineri dimineaţă, în comuna Victoria. Vecinii femeii au chemat pompierii imediat ce au văzut flăcările violente. Până să ajungă echipajele de intervenţie, oamenii au sărit în ajutor cu găleţile cu apă.

Femeia de 62 de ani locuia singură, nu avea copii şi se descurcă greu cu banii. De aceea, de o bună bucată de vreme nu avea curent electric şi seara folosea lumânări.

„Ea nici iarnă nu făcea foc şi nu avea nici lumină, stătea la lumânare. Nu avea copii, nu avea nimic, era o femeie foarte de treabă, cuminte”

Pompierii au intervenit la incendiu cu două autospeciale şi au stăpânit situaţia abia după două ore de eforturi.

Silvia Bolohan, purtător de cuvânt ISU Iaşi: „Când echipajele au ajuns, incendiul se manifestă violent la nivelul întregii locuinţe. În timpul intervenţiei a fost identificată o victimă, o femeie în vârstă de 62 de ani, carbonizată. Au ars în totalitate imobilul precum şi bunurile din interiorul acestuia.

Moartea violenta a femeii este anchetata acum de poliţişti.