O femeie a atacat cu două cuțite publicul unui muzeu: un mort și mai mulți răniți – Arestată

MANTOVA – O femeie de origine poloneză a înjunghiat patru persoane într-un muzeu din Canneto sull’Oglio, în Mantova. O femeie de 54 de ani a murit.

”Cuțitara”, o femeie poloneză de 58 de ani, probabil badantă (îngrijitoare), a intrat în incinta muzeul civic din Piața Gramsci unde sunt expuse colecții istorice, după cum scrie La Gazzetta di Mantova. Acolo, a atacat cu două cuțite oamenii aflați înăuntru.

În vreme ce ieșea, a atacat și o doamnă într-un scaun cu rotile și fiul care o însoțea. Omul a fost rănit, în timp ce bătrâna a suferit leziuni în cădere. Nu ar fi în stare gravă.

Polițiștii au intervenit. Femeia a fost arestată de comandantul poliției municipale din Asola, Marco Quatti. Agentul a blocat-o aruncând asupra ei o bicicletă, apoi a lovit-o, reușind să o dezarmeze. „femeia avea ochii ieșiți din orbite!”, a spus Quatti, care se afla în afara serviciului, vizitând tatăl său într-o casă de îngrijire medicală, vizavi de muzeu.

„Avea două cuțite de măcelar și venea spre mine”, a adăugat el. „I-am zis: «lasă-le jos» și ea a strigat la mine «pleca, pleacă», până când s-a apropiat de mine cu bicicleta prietenului meu și am lansat acea bicicletă asupra femeii, derutând-o. O altă persoană i-a dat o lovitură peste mână, pentru ca să scape cuțitul, apoi am lovit-o și eu iar ea a scăpat cuțitele și, astfel, a fost ușor să o imobilizăm”.

Încă necunoscute cauzele gestului său, la fața locului Carabinierii sub comanda lui Fabio Federici.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

vă rog adăugați un comentariu
introduceți numele aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.