O femeie a visat că și-a înghițit inelul de logodnă, după ce s-a trezit a aflat că …a făcut-o pe bune!

O femeie din California, care a visat că și-a înghițit inelul de logodnă, a suferit o intervenție chirurgicală după ce s-a trezit să afle că ...a făcut-o pe bune! 

O femeie din San Diego a suferit o intervenție chirurgicală. După ce a visat că a fost forțată să înghită inelul de logodnă s-a trezit și a aflat că, de fapt, chiar l-a mâncat.

Jenna Evans s-a culcat marți seară și a visat că ea și iubitul ei, Bobby, erau într-un tren de mare viteză în fața „băieților răi” și în timpul luptei, Bobby, logodnicul, i-ar fi spus că trebuie să-și înghită inelul de logodnă pentru a-l proteja de …băieții răi…!

Când s-a trezit, însă, a văzut că inelul era dispărut și a înțeles imediat ce s-a întâmplat. „Când m-am trezit și nu era la mâna mea, știam exact unde este”, a spus Evans. „Era în stomacul meu”.

Temerile lui Evans și ale iubitului ei au fost confirmate după ce au primit o radiografie de la Urgent Care. Forma inelului era clar acolo chiar în mijlocul stomacului.

Lucrurile s-au schimbat când a simțit inelul în stomac și a început să devină ceva dureros pentru ea.

Deci, mai degrabă decât să lase inelul să treacă prin organele sale în mod natural, medicul a sugerat că …cea mai sigură modalitate de a prelua inelul de logodnă ar fi să aibă o endoscopie superioară.

„Am fost foarte fericită și nu știu dacă aș putea să-l privesc și să-l apreciez la fel, dacă ar fi trebui să-l caut”, a spus Evans.

Procedura a decurs fără probleme, iar medicii au reușit să-i scoată inelul din intestin. După tot ce a suferit, Evans este încântată că și-a recuperat inelul. „Sunt foarte recunoscătoare că l-am recuperat și că este acum o poveste fericită și amuzantă”, a spus Evans.

Nunta lui Jenna și Bobby va avea loc în statul său natal din Texas în luna mai a anului viitor, dar cu o diferență de pregătire acum. Potrivit abcnews.

Sfatul ei: ”Scoateți inelul înainte de a dormi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.