O femeie de 40 de ani și fetița ei de un an și șase luni au fost spulberate de o mașină pe trecerea de pietoni

În urma impactului foarte puternic femeia și-a pierdut viața și fiica ei este în stare foarte gravă la spital. Momentul impactului a fost surprins de camerele video din zonă.

Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 13.00, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Suceava, în fața Palatului de Justiție. Victima, purtător de cuvânt al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, pe nume Irina Airinei, s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, împreună cu fetița ei de un an și șase luni, care se afla într-un cărucior.
Șoferul, un tânăr un tânăr de 26 de ani, care circula cu viteză, le-a lovit în plin pe cele două. În urma impactului femeia și fetița au fost proiectate la zeci de metri distanță.

La fața locului au ajuns doi medici care se aflau în timpul liber și care au început manevrele de resuscitare asupra femeii, până la sosirea echipajelor SMURD. Victimele au fost preluate și transportate de echipajele medicale la Spitalul Județean Suceava.
Femeia a fost resuscitată mai bine de o oră de medicii de la UPU Suceava, însă din nefericire, aceasta nu a mai putut fi salvata din cauza leziunilor suferite. Fetița a ajuns în comă în unitatea medicală și este internată în Secția de Terapie Intensivă.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Irina Airinei a ocupat funcția de purtător de cuvânt al Școlii Militare de Subofițeri Fălticeni și se afla în concediu de maternitate.