O femeie de 44 de ani, mamă a trei copii, ucisă de câinii săi

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

O femeie de 44 de ani, mamă a trei copii, a murit atacată de cei doi câini ai săi, la domiciliul din Cheshire.

Poliția și o ambulanță au fost chemate pe strada rezidențială Widnes la puțin după ora 17:00, ieri după-amiază, după ce fiica femeii a ridicat alarma.

Victima, numită Elayne Stanley, în vârstă de 44 de ani, a fost găsită cu răni grave și a murit la fața locului.

Stanley postase fotografii, lăudându-se cu cei doi câini, Billy și DJ, pe Facebook, iar vecinii spun că tocmai câinii ei au fost cei care au ucis-o.

Bev Hall, 39 de ani, care locuiește vizavi și era prieten cu Elayne de peste 22 de ani, a văzut consecințele accidentului. El a spus: „Elayne era acasă cu fiicele și se pare că se certaseră cu una dintre ele. Am fost să servim ceaiul și am asistat cum fiica ei fugea după ajutor urlând:  „câinii o atacă pe mama”.

”Apoi au fost chemați polițiștii, partenera mea și un cuplu de vecini au început să arunce cărămizi în câinii de la ușa laterală.”

„Odată ce câinii au fost în grădina din spate, prietena mea a spus: „A avut câini timp de doi sau trei ani, au fost de fapt tovarășii ei.”

Ea l-a avut pe câinele micuț Billy o vreme, înainte de a aduce și cel de-al doilea câine care avea acum aproximativ un an.

„Nu am știut niciodată că acei câini sunt violenți. Copiii mei dormeau pe acei câini și îi foloseau ca …perne, nu-mi vine să cred”

Descriind incidentul, vecinul a adăugat: „Stăteam la etaj și am auzit doar o fată care striga: „DJ”. „Am auzit că fetița urla „Nu pot ajunge la ea” – Știu că erau câini americani de tip bulldog. Era o femeie mică, chiar nu avea nicio șansă în fața lor. Mi s-au părut întotdeauna că sunt câini destul de drăguți, nu au fost niciodată scăpați de sub control. Poliția trebuie să-i fi împușcat pentru că am auzit împușcăturile, ce a făcut ca acei doi câini să înnebunească, nu știu”.

Poliția a izolat casa și continuă să cerceteze. Un purtător de cuvânt a spus: „În jurul orei 17.15, marți, 24 septembrie, poliția a primit vestea că o femeie de 44 de ani a fost atacată de doi câini pe Graham Road, în Widnes.

Ofițerii au constatat că femeia era în stare gravă. Din păcate, în ciuda celor mai bune eforturi din partea personalului medical implicat, femeia a murit pe loc. Rudele cele mai apropiate au fost informate și susținute de ofițeri.

„În urma atacului, ofițerii au încercat repetat să îi asigure pe cei doi câini și pentru a-i scoate din casă”

„Unul a fost izolat în siguranță, dar ofițerii nu au putut să protejeze al doilea câine. S-a încercat să liniștească al doilea câine, dar acest lucru nu a avut succes, așa că, în interesul siguranței publice, a fost ucis. Celălalt câine rămâne într-un adăpost sigur.”

Inspectorul Ian Whiley a spus: „Înțelegem că oamenii din comunitatea locală vor fi îngrijorați când vor auzi ce s-a întâmplat. Dar aș dori să-i asigur pe rezidenți că facem tot posibilul pentru a stabili toate circumstanțele accidentului.”

”Acesta a fost un incident extrem de șocant, iar gândurile noastre sunt cu familia femeii în acest moment dificil.”

Facebook Comments

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here