O femeie însărcinată, mamă a șase copii, a făcut ultimul sacrificiu pentru salvarea familiei sale

O femeie însărcinată, mamă a șase copii, a făcut ultimul sacrificiu miercuri, atunci când ea s-a aruncat în fața unei mașini care ar fi încercat să secere familia ei, după o discuție legată de …fumat.

Melissa Deloatch, 32 de ani, era în fața unui magazin de pe strada 7-Eleven din Rockland County, New York, atunci când soțul ei, Sean, i-a cerut lui Jason Mendez, de 35 de ani, de a înceta fumatul lângă copiii săi, potrivit New York Times.

După ce cei doi bărbați s-au certat, Mendez s-a urcat în mașină și, în marșarier, a tentat să accidenteze familia de opt oameni, a făcut marș înainte cu mașina și apoi marșarier a doua oară, potrivit Poliției.

„Sora mea l-a văzut în ultima secundă și s-a aruncat  contra mașinii și asupra căruciorului copilului pentru a-l proteja”, a declarat publicației New York Daily News, fratele său, James Christopher, de 28 de ani.

Melissa Deloatch, 32 de ani, a fost ucisă în timp ce proteja pe cei șase copii ai săi și ai lui Jason Mendez.

„Copiii au fost martori cum mama lor s-a aruncat ca să-i salveze”, a spus Christopher la ziar…  „șoferul a trecut de două ori cu mașina peste corpul femeii”

Martorii au raportat la WNBC-TV că au văzut o femeie aflată la pământ grav rănită și au auzit un copil cum plânge. Căruciorul era sfărmat.

Deloatch, soțul ei și cei șase copii cu vârste între 11 luni și 10 ani, au fost transportați la spital.

Deloatch, aflase cu două zile înainte de accidentul tragic că este însărcinată cu al șaptelea copil, făt care a fost declarat mort mai târziu, a raportat New York Post.

În timp ce cei trei copii mai mari nu au fost grav răniți, mama de 32 ani, nu a putut apăra pe deplin cei trei copii mai mici, așezați în căruciorul lovit de mașină.

Charlene Rodriguez, o rudă, a spus ziarului că fetița de doi ani a suferit o contuzie și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală la picior, în timp ce fiul de trei ani a avut ficatul atins. Soțul de 35 ani și copilul lor de 11 luni au fost spitalizați. Poliția a spus că rănile nu le pun în pericol viața.

Mendez a fost rănit cu un proiectil de polițiști, după ce a coborât din mașină cu un cuțit în mână, a declarat Poliția din Haverstraw. A fost arestat și acuzat de crimă de gradul doi și șapte capete de acuzare pentru tentativă de omor, raportează WABC-TV. El a pledat în fața procurorilor nevinovat pentru toate acuzațiile.

Documentele Curții arată că Mendez, din Washingtonville, a mai avut mandate de arestare în San Antonio, Texas, unde a locuit până de recent, pentru acuzații de furt, conducere sub influența alcoolului și violență domestică.

„Ucigașule, mi-ai ucis soția, cea mai bună prietenă pe lumea asta și mamă a celor 6 copii ai mei”, și-a scris soțul amărăciunea pe Facebook, după accident, postând un articol despre arestarea lui Mendez.

Familia Deloatch trăia decent și a câștigat destui bani pentru un apartament nou și pentru a putea crește copiii.

 „Viața lui a fost copiii lui„, a spus Charlene Rodriguez pe post. „A fost un coșmar, unul din care întreaga familie ar vrea să se poată trezi.”

Arestarea lui Mandez Video by Rockland report:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here