O femeie pierde 10.000 de dolari la un metrou super-aglomerat – își revede banii

O femeie din New York City și-a revăzut cei 10.000 de dolari în numerar, după ce un bun samaritean i-a găsit pe un peron de metrou și i-a dus la prima stație de Poliție. Faptul s-a petrecut cu câteva săptămâni în urmă.

Femeia, pe nume Aya, se îndrepta spre Kazahstanul său natal când și-a pierdut banii, ținuți într-o geantă albastră Chanel …uitată pe un peron de metrou – o pierduse, după cum a declarat ea reporterilor NBC New York. Aya a declarat că avea bani cash fiindcă că este mai ușor să fie scoși în numerar în S.U.A., decât în ​​Kazahstan.

Între timp, Richard Taverna își aștepta trenul spre Upper West Side of Manhattan când găsi geanta pe peron. A dus banii la secția 20 a NYPD, unde polițiștii au aflat, un pic mai târziu, despre situația lui Aya, venită să anunțe pierderea.

Ofițerii au spus că sunt mândri de Taverna pentru că a făcut ceea ce trebuia iar Taverna a spus doar că …este surprins de câtă atenție s-a bucurat gestul său.

„Acesta a fost unul dintre momentele cele mai frumoase pe care am fost privilegiați să le mărturisim în secția 20,” a subliniat inspectorul adjunct Timothy J. Malin, comandantul biroului. „Aceasta este o poveste minunată a onestității și a grijii care a implicat doi oameni absolut încântători – poveste care are și un sfârșit fericit!”

Femeia a dat lui Taverna un dar, un important simbol kazah ca semn al aprecierii ei, potrivit NBC New York.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.