O femeie pierde 10.000 de dolari la un metrou super-aglomerat – își revede banii


O femeie din New York City și-a revăzut cei 10.000 de dolari în numerar, după ce un bun samaritean i-a găsit pe un peron de metrou și i-a dus la prima stație de Poliție. Faptul s-a petrecut cu câteva săptămâni în urmă.

Femeia, pe nume Aya, se îndrepta spre Kazahstanul său natal când și-a pierdut banii, ținuți într-o geantă albastră Chanel …uitată pe un peron de metrou – o pierduse, după cum a declarat ea reporterilor NBC New York. Aya a declarat că avea bani cash fiindcă că este mai ușor să fie scoși în numerar în S.U.A., decât în ​​Kazahstan.

Între timp, Richard Taverna își aștepta trenul spre Upper West Side of Manhattan când găsi geanta pe peron. A dus banii la secția 20 a NYPD, unde polițiștii au aflat, un pic mai târziu, despre situația lui Aya, venită să anunțe pierderea.

Ofițerii au spus că sunt mândri de Taverna pentru că a făcut ceea ce trebuia iar Taverna a spus doar că …este surprins de câtă atenție s-a bucurat gestul său.

„Acesta a fost unul dintre momentele cele mai frumoase pe care am fost privilegiați să le mărturisim în secția 20,” a subliniat inspectorul adjunct Timothy J. Malin, comandantul biroului. „Aceasta este o poveste minunată a onestității și a grijii care a implicat doi oameni absolut încântători – poveste care are și un sfârșit fericit!”

Femeia a dat lui Taverna un dar, un important simbol kazah ca semn al aprecierii ei, potrivit NBC New York.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.